about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

شرکت چندملیتی اروپایی «MBDA»، یک مرکز مهندسی موشکی را در ابوظبی افتتاح کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ «MBDA»، توسعه دهنده و سازنده موشک چند ملیتی اروپایی، هفته گذشته مرکز مهندسی موشکی را در ابوظبی افتتاح کرد. براساس بیانیه مطبوعاتی رسمی، هدف این مرکز تقویت مشارکت طولانی‌مدت بین امارات متحده عربی و MBDA و ایجاد بستری برای توسعه مشترک سیستم‌های موشکی است.

مرکز مهندسی موشک در امارات اولین مورد در نوع خود برای MBDA خارج از اروپا است. این شرکت با داشتن تیم مشترکی از مهندسان نوآوری فناوری توازون و تمرکز شرکت روی نسل بعدی خانواده سلاح‌های هوشمند، فعالیت می‌کند.

طارق الحسانی (H.E. Tareq Al Hosani)، دبیرکل شورای توازن (Tawazun Council)، گفت :

«این مرکز نشان دهنده تعهد ما به فعال کردن صنعت دفاعی امارات است. مرکز مهندسی موشکی گواهی بر همکاری موفق شورای توازون و MBDA و نماد چشم‌انداز مشترک ما برای همکاری طولانی‌مدت و رشد متقابل در منطقه است.»

اریک برنگر (Eric Béranger)، مدیر اجرایی MBDA در این خصوص اظهار داشت :

«MBDA و تیم‌های آن بسیار مفتخر هستند که مرکز جدید مهندسی موشک‌ها را عملیاتی و در حال حاضر روی توسعه نسل بعدی سلاح‌های هوشمند کار می‌کنند.»

Paragraphs
1
1

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.