about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

بازگشایی مرکز محاسبات سریع لنوو در آلمان

این مرکز در شهر اشتوتگارت آلمان است. این مرکز به‌عنوان یک کانون موقت نوآوری برای تحقیق و توسعه خواهد بود. هم‌چنین محیط جدیدی را ایجاد می‌کند که افراد در پروژه‌ای همکاری کنند که منافع تجاری محاسبات سریع (High Performance Company) را به طیف گسترده‌ای از مشاغل و مشتریان برسانند. هدف از افتتاح این شرکت ظاهراً به این منظور است که لنوو خود را به‌عنوان یک سرمایه‌گذار در زمینه‌ی محاسبات سریع (HPC) نشان دهد. همزمان با افتتاح این مرکز، انجمن فناوری اروپا برای محاسبات سریع (ETP4HPC) که یک انجمن برای قدرت محاسبات سریع به‌منظور افزایش رقابت در علوم، تجارت و صنعت در اروپاست، لنوو را به‌عنوان یک عضو تمام‌وقت خود پذیرفت. هم‌چنین این شرکت رقابت نزدیکی با شرکت اینتل در زمینه‌ی تولید پردازنده‌ی زنون دارد. برایان کونورز (Brian Connors)، مدیرکل این مرکز جدید اظهار کرد: «افتتاح این مرکز یک رویکرد جدید برای نوآوری است و موجب افزودن قدرت لنوو خواهد شد. هم‌چنین فروشندگان و نمایندگان ما منافع و فواید محاسبات سریع را به مشتریان در اطراف دنیا می‌رسانند.» به‌علاوه معاون ارشد لنوو گفت «بازار اورپا، خاورمیانه و آفریقا مرکز مناسبی برای ماست تا بتوانیم پیشرفت‌های خود را در پروژه‌های گوناگون و تحقیقاتی که تأثیر باورنکردنی در صنعت و علم دارند، هدایت کنیم.»

تازه ترین ها
مرز
1405/05/31 - 07:46- امنیت سیستم عامل

مرز باریک میان جاسوسی و باج‌افزار بانکی در اندروید

محققان امنیتی معتقدند که بدافزار جدید اندروید مرز بین تروجان بانکی و جاسوس‌افزار را محو می‌کند.

حمله
1405/05/31 - 07:29- جرم سایبری

حمله سایبری به بزرگ‌ترین مرکز بهداشت کودکان کانادا

بیمارستان کودکان بیمار کانادا دوباره مورد حمله مجرمان سایبری قرار گرفت و اطلاعات کارمندان به سرقت رفت.

تأیید
1405/05/31 - 07:22- جنگ سایبری

تأیید حمله سایبری اوکراین علیه شرکت روسی Microolap

شرکت نظارت بر شبکه روسی میکرواُلَپ، حمله سایبری هکرهای طرفدار اوکراین علیه برخی سیستم‌هایش را تأیید کرد.