about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

بازگشایی قفل باج افزارها

همکاری شرکت کسپرسکی با سازمان رسیدگی به جرائم پلیس هلند (NHTCU) موجب طراحی دستگاهی شده است که فایل‌هایی که توسط باج افزارهایی مانند کوین‌والت (CoinVault) قفل‌شده‌اند را بازگشایی می‌کند.
باج افزار کوین‌والت سامانه ویندوز را آلوده و فایل‌ها را رمزگذاری می‌کرد که این کار موجب می‌شد تا صاحبان این فایل‌ها به آنها دسترسی نداشته باشند. از ماه نوامبر 2015 هکرها از این باج افزار برای نگهداری اطلاعات کاربران و استفاده از این اطلاعات برای باج‌گیری از آنها استفاده می‌کردند.
اخیراً سازمان رسیدگی به جرائم پلیس هلند یک سرور و پایگاه داده از باج افزار کوین‌والت کشف کرده است. این سازمان اطلاعات مذکور را با شرکت کسپرسکی به اشتراک گذاشت که نتیجه آن ساخت دستگاهی بود که فایل‌های رمزگذاری شده را باز و آنها را در سامانه ذخیره‌سازی می‌کرد.
باج افزار کوین‌والت بیش از 700 رایانه فقط در کشور هلند و تعداد بیشتری در کشورهای آلمان و آمریکا را تحت تأثیر خود قرار داده بود.
بااین‌وجود، دستگاه مذکور هنوز یک‌راه حل امنیتی قابل‌اطمینان برای سازمان رسیدگی به جرائم پلیس هلند نیست، چرا که سرورهای این سازمان هنوز ازنظر امنیتی تأمین نیستند؛ اما پلیس هلند در حال بررسی این موضوع است و امید به، به‌ثمررسیدن این دستگاه دارد.

 

تازه ترین ها
درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

بازنگری
1405/06/21 - 17:59- آسیا

بازنگری پروژه مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی بی‌سروصدا در حال بازنگری برنامه‌های خود برای یک پروژه مرکز داده هوش مصنوعی با ظرفیت ۵ گیگاوات است.

محاکمه
1405/06/21 - 17:18- آمریکا

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده آغاز شد

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده به اتهام توطئه برای ارتکاب جرایم سازمان‌یافته طی دو دهه در نیویورک آغاز شد.