about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

بازداشت ۱۳ کانادایی در چین

کانادا اعلام کرده ۱۳ تن از شهروندانش از زمان دستگیری منگ ونژو مدیر مالی ارشد هواوی در این کشور، توسط دولت چین بازداشت شده اند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛  دولت کانادا اعلام کرده ۱۳ تن از شهروندانش از زمان دستگیری منگ ونژو مدیر مالی ارشد هواوی در این کشور، توسط دولت چین بازداشت شده اند. یک مقام کانادایی ضمن اشاره به این موضوع و بدون آنکه حرفی از اتهامات این سیزده نفر به میان بیاورد اعلام نمود که تاکنون هشت نفر از بازداشتی ها آزاد شده اند.

گفتنی است پیش از بیانیه روز پنجشنبه کانادا در این باره، خبر بازداشت تنها سه شهروند این کشور به صورت علنی اعلام شده بود. تنش های دیپلماتیک بین کانادا و چین از یکم دسامبر امسال یعنی همزمان با دستگیری خانم منگ بالا گرفته است.

دولت کانادا چندین مرتبه اعلام کرده که هیچگونه ارتباط آشکاری میان دستگیری خانم منگ (دختر موسس هواوی) و بازداشت شدن شهروندان کانادایی وجود ندارد. با این حال اما دیپلمات های غربی مستقر در پکن و همچنین دیپلمات سابق کانادا مدعی شده اند که این بازداشت ها اقدامی تلافی جویانه از سوی چین بوده اند.

منگ با پرداخت وثیقه ۷.۴ میلیون دلاری در تاریخ ۱۱ دسامبر از زندان کانادا آزاد شد و هم اکنون در یکی از دو منزل مسکونی اش واقع در ونکوور زندگی می کند و تلاش دارد از استردادش به آمریکا جلوگیری نماید. این مدیر ۴۶ ساله موظف است در طول دوران اقامتش از ساعت ۶ صبح تا ۱۱ بعد از ظهر پابند الکترونیک بپوشد.

روی هم رفته هم اکنون ۲۰۰ شهروند کانادایی در چین به خاطر اتهامات مختلف در بازداشت به سر می برند که البته طبق اعلام مقامات کانادایی این رقم در سال های اخیر تقریبا ثابت مانده است. در مقام مقایسه اما باید بگوییم که هم اکنون ۹۰۰ کانادایی تحت شرایطی مشابه در آمریکا به سر می برند.

تازه ترین ها
تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.

همکاری
1405/08/02 - 14:33- هوش مصنوعي

همکاری اوپن‌ای‌آی و مؤسسه نَسک لهستان در زمینه ایمنی هوش مصنوعی

شرکت اوپن‌ای‌آی و مؤسسه ملی تحقیقات نَسک لهستان در زمینه پژوهش‌های ایمنی هوش مصنوعی با یکدیگر همکاری می‌کنند.

شناسایی
1405/08/02 - 14:26- اروپا

شناسایی قربانیان احتمالی قاچاق انسان در فضای آنلاین

بازرسان یوروپل ۵۱ قربانی احتمالی قاچاق انسان را در فضای آنلاین شناسایی کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.