about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

بازداشت اعضای یک گروه هکری

برخی از اعضای یک گروه هکری به نام «TMT» بازداشت شدند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان شرکت امنیت سایبری گروپ آی‌بی طی عملیاتی مشترک با اینترپل به نام «Falcon» اعضای یک گروه هکری نیجریه‌ای به نام تی‌ام‌تی (TMT) را بازداشت کردند. 

این عملیات با همکاری اداره مبارزه با جرائم سایبری اینترپل، پلیس نیجریه و بخش تحقیقات جرائم سایبری بین‌الملل شرکت گروپ آی‌بی انجام شد و درنتیجه آن سه عضو گروه تی‌ام‌تی در لاگوس بازداشت شدند. 

گروه تی‌ام‌تی که فعالیت خود را از سال 2017 آغاز کرده با هک گسترده ایمیل‌های سازمانی و سرقت داده‌های احراز هویت کاربران از مرورگرها، ایمیل‌ها و سرورهای FTP، بیش از 500 هزار شرکت دولتی و خصوصی را در 150 کشور دنیا ازجمله آمریکا، بریتانیا، سنگاپور، ژاپن، روسیه و نیجریه هدف قرار داده است.

تجزیه‌وتحلیل فعالیت‌های گروه نشان داد تی‌ام‌تی پشت نقاب برندهای مختلف ایمیل‌های فیشینگی با موضوعات سفارش خرید، درخواست اطلاعات مربوط به کالا و پیشنهاد کمک در مبارزه با کرونا ویروس به قربانیان ارسال می‌کرده‌ است.

اعضای تی‌ام‌تی در عملیات‌ها و کمپین‌های فیشینگ خود از جاسوس‌افزارها و تروجان‌های دسترسی از راه دور «AgentTesla» ،«Loky» ،«AzoRult» ،«Pony» ،«NetWire» و نیز ابزارهای Gammadyne Mailer ،Turbo-Mailer و Mailchimp بهره می‌برده‌اند. 

 آن‌ها جهت برقراری ارتباط با سرور فرماندهی و کنترل از پروتکل‌های SMTP ،FTP و HTTP استفاده می‌کرده‌اند.  

منبع:

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.