about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

بازتاب رزمایش دفاع سایبری ناتو

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ وب‌گاه رسمی نیروهای مسلح آلمان به نام «bundeswehr» نوشت:
همه‌ساله، آیتم‌های جدیدی به این رزمایش اضافه می‌شود که بازتاب گرایش‌ها و فناوری‌های جدید است. سال گذشته، حمله به سامانه‌های مرتبط با انرژی، تولیدات صنعتی و کنترل ترافیک در رزمایش یادشده، شبیه‌سازی شدند. در رزمایش امسال، فناوری پهپادها نیز اضافه شد.
خبرگزاری «اوکراین تودی» نوشت:
اسون ساکوف (Sven Sakkov)، مدیر مرکز تعالی همکاری‌های دفاع سایبری ناتو، اعلام کرد: «رزمایش دفاع سایبری استونی، یک رزمایش یگانه در آمادگی مدافعان شبکه است که از 19 کشور شرکت کرده و با یکدیگر، همکاری و تبادل اطلاعات می‌کردند. همکاری بین‌المللی، کلید موفقیت در دفاع سایبر است و این رزمایش، نمونه‌ای کامل از این همکاری بود.» وی افزود: «تأثیر این رزمایش، بسیار بیشتر از مهارت‌های فنی بود. گروه‌های شرکت‌کننده در رزمایش فهمیدند که در آینده و در زمان نیاز، به چه کسی باید کمک کنند.»
یکی دیگر از اعضای ارشد مرکز یادشده به نام جان پریسالو (Jaan Priisalu) گفت: «در این رزمایش، گروه‌ها از 2000 ماشین حفاظت می‌کردند. این حفاظت از کشوری فرضی به نام «برلیا» بود.» وی افزود در این رزمایش از شبکه‌های واقعی، فناوری‌ها و روش‌های حمله‌ی روز دنیا استفاده شد. وی خاطرنشان کرد تمرکز اصلی سناریوی این رزمایش، روی پهپادها و کنترل سامانه‌ها بود و از پلتفرم‌های مختلفی از جمله ویندوز 10، لینوکس و اپل iOS در شبکه‌ها استفاده می‌شد.
خبرگزاری «ZDnet» نوشت:
اخیراً ناتو راهبرد خود را به‌روز کرده است؛ به‌طوری‌که حمله‌ی سایبری به یکی از اعضای آن می‌تواند برخورد اعضای این پیمان را با سلاح‌های متداول، در پی داشته باشد. درحالی‌که هکرها سعی کردند موجب قطعی برق در اوکراین شوند، نگرانی‌ها درباره‌ی آسیب‌پذیری‌های سامانه‌های کنترل صنعتی افزایش یافته است.

 

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.