about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

بازبینی در تعرفه‌ مکالمه و اینترنت تلفن ثابت

در بخش مکالمه و اینترنت تلفن ثابت جای کار وجود دارد و باید یک بار دیگر به کمک رگولاتوری با توجه به هزینه‌ها تعرفه‌ها را بررسی کنیم که اگر در بخشی نیاز به تعدیل یا افزایش است، انجام شود.


به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: در بخش مکالمه و اینترنت تلفن ثابت جای کار وجود دارد و باید یک بار دیگر به کمک رگولاتوری با توجه به هزینه‌ها تعرفه‌ها را بررسی کنیم که اگر در بخشی نیاز به تعدیل یا افزایش است، انجام شود.

سید مجید صدری مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، در پاسخ به این سؤال که پس از آخرین تغییر تعرفه‌های تلفن ثابت در دولت یازدهم در حالی که برخی اعلام می کردند افزایش تعرفه‌ها تا حدی مشکلات نقدینگی مخابرات را رفع کرده اما در مقابل برخی هم معتقدند درآمد حاصل شده چندان کارساز نبوده است؛ اکنون دخل و خرج مخابرات جور است یا فکر می کنید نیاز به تغییراتی است؟ اظهار داشت: معتقدم در این موضوع کمی دیگر جای کار وجود دارد که با تعامل بسیار خوب با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ان‌شاءالله بررسی می‌کنیم که اگر در موردی باید تعدیل یا افزایش انجام شود بتوانیم انجام دهیم.

صدری در پاسخ به سؤال که روی چه بخش‌هایی از تعرفه معتقدید جای کار وجود دارد، گفت: در بخش مکالمه و اینترنت معتقدیم جای کار وجود دارد و باید یک بار دیگر به کمک رگولاتوری با توجه به هزینه‌ها تعرفه‌ها را بررسی کنیم.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران تأکید کرد: تلاش‌مان این است که یک سرویس باکیفیت مناسب و هزینه مناسب در اختیار مردم قرار دهیم.

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.