about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

هکرها برای پایان دادن به حمله سایبری به بیمارستانی درپاریس 10 میلیون دلار درخواست کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بیمارستان (The CHSF) واقع در بخش کوربیل اسونز (Corbeil-Essonnes) در جنوب شرق پاریس از شنبه‌شب قربانی یک حمله باج افزاری شده که در پی این حمله خدمات اورژانس و بخش جراحی‌های آن مختل شده و هکرها برای پایان دادن به این حمله دیجیتالی 10 میلیون دلار باج درخواست کرده‌اند.

دفتر دادستانی پاریس تحقیقاتی را در مورد هک سیستم کامپیوتری این بیمارستان و تلاش برای اخاذی توسط یک باند سازمان‌یافته آغاز کرده است.

به گفته این دفتر، تحقیقات توسط بخش مرکز مبارزه با جرائم دیجیتال ژاندارم (C3N) ادامه دارد.

بیمارستان CHSF با ظرفیت یک هزار تخت برای جمعیتی نزدیک به 600 هزار نفر در منطقه پاریس خدمات پزشکی و درمانی ارائه می‌دهد. این بیمارستان یک عملیات اورژانسی به‌اصطلاح طرح سفید را در روز یکشنبه آغاز کرد تا بتواند خدمات بهداشتی را به روال عادی بازگرداند.
ب

یمارستان یادشده می‌گوید این حمله همه نرم‌افزارهای تجاری بیمارستان، سیستم‌های ذخیره‌سازی به‌ویژه تصویربرداری پزشکی و سیستم اطلاعات مربوط به پذیرش بیماران را غیرقابل‌دسترس کرده است.

این حمله به‌سرعت به اطلاع مقامات ملی امنیت و دفاع از سیستم‌های اطلاعاتی (Anssi) فرانسه رسید و یک نوع باج افزار شناسایی شد.

افرادی که نیاز به درمان در این بیمارستان دارند به بیمارستان‌های دولتی دیگر در منطقه ایل دو فرانس هدایت شده‌اند و برای بیمارانی که از قبل در این بیمارستان بستری بودند خدمات پزشکی و فنی جزئی ارائه می‌شود.

بار دیگر هکرها بخش درمان فرانسه را هدف حملات خود قرار دادند، بخشی که از ماه مارس زیر آتش حملات سایبری قرار گرفته است.

آوریل گذشته بود که سیستم‌های کامپیوتری 9 بیمارستان در منطقه Grand Est فرانسه توسط هکرها هک شد و در ماه مارس، بیمارستانی در منطقه Ajaccio نیز قربانی یک حمله باج افزاری شد.

در سال 2021، بیمارستان‌هایی در بخش‌های لندز (Landes)، اوت گارون (Haute-Garonne) و پیرنه آتلانتیک (Pyrénées-Atlantiques) نیز قربانی حملات سایبری شدند که باعث اختلال یا تعطیلی خدمات فناوری اطلاعات آن‌ها شد.

منبع:

تازه ترین ها
ادعای
1403/12/07 - 07:27- جنگ سایبری

ادعای اوکراین درمورد هک شرکت وام دهنده روسی

هکرهای اوکراینی مدعی نقض شرکت وام روسی مرتبط با همسر سابق ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، شدند.

متهم
1403/12/07 - 07:25- اروپا

متهم شدن روسیه به هدف قرار دادن انتخابات آلمان با اطلاعات نادرست

سرویس‌های امنیتی آلمان هشدار دادند که انتخابات این کشور هدف کمپین اطلاعات نادرست روسیه قرار گرفته است.

بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.