about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

باج‌افزاری که سیستم‌عامل را قفل می‌کند

هکرها با استفاده از باج افزار، فایل‌های قربانی را رمزنگاری می‌کنند و تنها در صورت دریافت هزینه، فایل‌های قفل‌شده را رمزگشایی می‌کنند. باج‌افزارها توانایی رمزنگاری فایل‌هایی از قبیل عکس، فیلم، فایل متنی و ... را دارند؛ اما به نظر می‌رسد، هکرها گام را از این فراتر گذاشته و می‌توانند، سیستم‌عامل رایانه قربانی را قفل کرده، رمزنگاری کنند و امکان راه‌اندازی، استفاده و تغییر سیستم‌عامل را از کاربر سلب می‌کنند.
به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ شرکت امنیت سایبر آلمانی جی دیتا (G DATA)، باج افزار جدیدی به نام پتیا (Petya) را شناسایی کرده که بخش منابع انسانی شرکت‌ها را هدف قرار می‌دهد. پتیا از طریق ایمیل‌های آلوده منتشرشده و پس از بارگذاری بر روی سامانه قربانی، به سرعت سیستم‌عامل رایانه قربانی را قفل می‌کند. پس از قفل شدن رایانه، یک صفحه، نمایش داده می‌شود که از قربانی درخواست پول می‌کند. هر بار که کاربر رایانه خود را راه‌اندازی می‌کند به این صفحه هدایت می‌شود.
شرکت امنیت سایبر ترندمیکرو نیز این باج افزار را بررسی کرده و در گزارش خود اعلام کرد، پتیا حتی اجازه ورود به حالت Safe Mode سیستم‌عامل را هم نمی‌دهد.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.