about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

اینستاگرام این روزها در حال تست قابلیت ارسال پست از طریق مرورگر وب در رایانه‌های دسکتاپ است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ کریستین پای، سخنگوی فیسبوک در این رابطه عنوان کرد: ما می‌دانیم که برخی از افراد از طریق کامپیوتر خود به اینستاگرام دسترسی دارند. برای ارتقای این تجربه استفاده از اینستاگرام، ما اکنون در حال تست ارسال پست از طریق مروگر دسکتاپ هستیم.

بر اساس تصاویر منتشرشده از این قابلیت، کاربران می‌توانند قبل از ارسال پست با مرورگر، به گزینه‌هایی همچون تعیین نسبت ابعاد، اعمال فیلتر و دیگر پارامترهای ویرایشی اولیه را دسترسی داشته باشند.

فعلا این قابلیت در اختیار همه کاربران اینستاگرام قرار نگرفته و تنها به منظور تست، در اختیار تعداد کمی‌از کاربران قرار گرفته است. اما به نظر می‌رسد که تصمیم اینستاگرام برای عرضه چنین قابلیتی، جدی است و احتمالا در آینده نزدیک، کاربران بیشتری می‌توانند از این ویژگی استفاده کنند.

با این حال، رویه فیسبوک در طی سال‌های اخیر نشان داده که این شرکت در اضافه کردن قابلیت‌های جدید به نسخه وب اپلیکیشن خود، بسیار کُِند عمل می‌کند. برای مثال، قابلیت ارسال پیام به دایرکت در سال گذشته برای کاربران وب اینستاگرام فراهم شد.

تاکنون کاربران نسخه وب اینستاگرام، از برخی اپلیکیشن‌های شخص ثالث برای ارسال پست از طریق رایانه خود اقدام می‌کردند. حال باید منتظر ماند و دید که این قابلیت جدید چه زمانی عرضه خواهد شد و کاربران را از نصب اپلیکیشن‌های جانبی بی‌نیاز خواهد کرد.

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.