about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اینتل در کشور انگلیس به‌دنبال ایجاد تیمی برای توسعه‌ی معماری‌های پردازنده‌های گرافیکی است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ براساس آگهی استخدام جدید اینتل، این شرکت در بریتانیا در حال راه‌اندازی مرکزی برای توسعه‌ی پردازنده‌ی گرافیکی است. اینتل به‌منظور ساخت معماری‌های گرافیکی کم‌مصرف برای دستگاه‌های محاسباتی قابل‌حمل، به‌دنبال مهندسان طراحی سخت‌افزار مجرب است.

به‌گزارش تامزهاردور، در شرح شغل ارسال‌شده‌ی Xe Architecture and IP Engineering (XAE) اینتل آمده است:

ما در حال ایجاد تیم کاملاً جدیدی در بریتانیا هستیم تا صرفاً روی معماری‌ها و طراحی‌های پردازنده‌های گرافیکی کم‌مصرف پیشرو برای فعال‌کردن نسل بعدی محاسبات قابل‌حمل تمرکز کند. گروه مهندسان این امر مستلزم برخورداری از مهارت‌های ثابت‌شده در طیف وسیعی از رشته‌های مهندسی معماری و طراحی سخت‌افزار و طراحی درایور نرم‌افزار است.

مرکز جدید تحقیق‌وتوسعه‌ی پردازنده‌ی گرافیکی در Swindon انگلستان واقع شده است که تقریباً ۱۲۵ مایل از کمبریج بزرگ‌ترین مرکز فناوری این کشور و حدود ۹۰ مایل از لندن فاصله دارد. درحال‌حاضر، دو توسعه‌دهنده‌ی اصلی پردازنده‌ی گرافیکی در بریتانیا فعالیت می‌کنند: یکی تیم توسعه‌ی Arm Mali و دیگری تیم توسعه‌ی پاور وی‌آر Imagination. این دو شرکت در معماری‌های پردازنده‌های گرافیکی کم‌مصرف تخصص دارند و تجربه‌ی زیادی در بلوک‌های پردازنده‌های گرافیکی کم‌مصرف ارائه داده‌اند که اپل، مدیاتک، NXP، سامسونگ و Renesas از آن استفاده می‌کنند.

با درنظرگرفتن این موضوع، اگر می‌خواهید معماری گرافیکی کم‌مصرفی تولید کنید، در بریتانیا مهندسان باتجربه‌ی زیادی برای این کار وجود دارند. درهمین‌حال، بسیاری از توسعه‌دهندگان Arm Mali هنوز در تروندهایم نروژ زندگی می‌کنند؛ به‌همین‌دلیل، نام رمز معماری‌های Mali از اساطیر نروژی سرچشمه می‌گیرد.

درحال‌حاضر، اینتل از معماری Xe-LP برای پردازنده‌های مخصوص نوت‌بوک خود استفاده می‌کند و باید مدتی به این کار ادامه دهند؛ اما به‌نظر می‌رسد که این شرکت احساس می‌کند حدود ۵ تا ۶ سال آینده به معماری گرافیکی کم‌مصرفی با نام تجاری جدید برای پردازنده‌های خود نیاز دارد.

شایان ذکر است راجا کدوری که مسئولیت تمامی فعالیت‌های پردازنده‌ی گرافیکی را در اینتل برعهده دارد، از روزهای حضورش در اپل تجربه‌ی زیادی با معماری پاور وی‌آر ImgTec دارد. علاوه‌براین، کلمه‌ی قابل‌حمل احتمالاً نشان می‌دهد که اینتل با معماری نسل بعدی پردازنده‌ی گرافیک کم‌مصرف خود، نگاهی فراتر از نوت‌بوک‌ها دارد.

از زمانی‌که اینتل در نوامبر ۲۰۲۱۷ کدوری را استخدام کرد، تیم توسعه‌ی پردازنده‌ی گرافیک خود را به‌دقت گسترش داده است. برای مثال، سال گذشته، این شرکت Vineet Goel را از AMD به تیم مهندسان توسعه‌ی معماری‌های پردازنده‌ی گرافیکی خود اضافه کرد.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.