about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اینتل درصدد تولید تراشه ۱۰ نانومتری است

گفته شده بود که اینتل توسعه‌ی تراشه‌ی ۱۰ نانومتری خود را متوقف کرده است. سخنگوی اینتل، این ادعا را رد کرد؛ اینتل کماکان درصدد تولید تراشه‌ی ۱۰ نانومتری است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ 

پیشتر خبرهایی در مورد به‌تعویق افتادن تولید تراشه‌ی ۱۰ نانومتری  اینتل منتشر شده بود. با این حال، اینتل اعلام کرده است که کماکان طرح‌ توسعه‌‌ی تراشه‌‌ی ۱۰ نانومتری را دنبال می‌کند و انتظار می‌رود تا در سال ۲۰۱۹ میلادی، تراشه‌های جدید خود را به بازار معرفی کند. 

اینتل سخت در تلاش است تا تولید انبوه نسل بعدی تراشه‌های ۱۰ نانومتری کانن‌لیک را هرچه زودتر آغاز کند. ابتد قرار بود تراشه‌های ۱۰ نانومتری اینتل در سال ۲۰۱۶ میلادی به بازار معرفی شوند؛ ولی ظاهرا در فرآیند توسعه‌ی این تراشه با تاخیر زیادی روبرو بوده است. پیشتر نیز گفته شده بود که اینتل تولید تراشه ۱۰ نانومتری را از اواخر ۲۰۱۷ آغاز می‌کند. 

اوایل سال جاری میلادی، اینتل اعلام کرد که پردازنده‌ی ۱۰ نانومتری خود را در سال ۲۰۱۹ میلادی به بازار عرضه می‌کند. اردیبهشت‌ماه سال جاری، مشخص شد که اینتل عرضه‌ی تراشه‌های ۱۰ نانومتری کانن لیک را مجددا به تعویق انداخته است. روز گذشته، SemiAccurate، با اشاره به برخی منابع داخلی اعلام کرد که اینتل فرآیند توسعه و تولید تراشه‌های ۱۰ نانومتری خود را متوقف کرده است. SemiAccurate در گزارش روز گذشته‌ی خود ادعا می‌کند که تولید تراشه‌‌ی ۱۰ نانومتری از نظر اقتصادی برای اینتل توجیه‌پذیر نیست. هرچند بعد از انتشار این خبر، سخنگوی اینتل ادعای مطرح‌شده از سوی SemiAccurate را رد کرد. سخنگوی اینتل گفت:

گزارش‌های رسانه‌ای که ادعا می‌کنند اینتل توسعه‌ی تراشه‌ی ۱۰ نانومتری را متوقف کرده است، صحت ندارد. در توسعه‌ی تراشه‌ی ۱۰ نانومتری شاهد پیشرفت خوبی هستیم. به دستاوردهای خوبی دست‌ یافته‌ایم که منطبق بر جدول زمان‌بندی ارائه‌‌شده در آخرین گزارش درآمد شرکت است.

براساس اطلاعات مندرج در آخرین گزارش مالی اینتل، انتظار می‌رود که تراشه‌ی ۱۰ نانومتری این شرکت در سال ۲۰۱۹ میلادی معرفی شود. خبر تعویق توسعه‌ی تراشه‌ی ۱۰ نانومتری وقتی مطرح شد که خبرهای دیگری منتشر شده بود؛ چندی پیش گزارش شده بود که اپل قصد دارد تا سال ۲۰۲۰ استفاده از پردازنده‌های اینتل در کامپیوترهای مک را کنار بگذارد. خبر دیگری نیز منتشر شد که در همین راستا جالب توجه است؛ ظاهرا اینتل، مایکروسافت را از به‌کارگیری پردازنده آرم در سرفیس گو منصرف کرد. در اواخر سال ۲۰۱۷ نیز اتفاق دیگری افتاد؛ وجود دو روزنه امنیتی Meltdown و Spectre در تراشه‌های دو دهه اخیر اینتل، خبر تکان‌دهنده‌ای بود. مجددا در خردادماه سال جاری برایان کرانیچ از سمت مدیرعاملی اینتل استعفا کرد. در نهایت با مجموعه‌ی اتفاقاتی که برای اینتل افتاده، سال متلاطمی را پشت‌سر گذاشته است و هم‌اکنون نیز برای پیشروی در بازار و رقابت با رقبا، باید بتواند به‌درستی مبارزه کند تا جا نمانده و تسلط خود را در بازار از دست ندهد.

با توجه به همه‌ی خبرهایی که در مورد تراشه‌ی ۱۰ نانومتری اینتل تاکنون منتشر شده است، باید ببینیم که اینتل چه زمانی از این محصول خود رونمایی خواهد کرد.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.