about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اینتل در جدیدترین اطلاعیه درباره‌ی تراشه‌ی کوانتومی هورس‌ریج، از کوچک‌ترشدن و افزایش قابلیت‌های آن همچون افزایش تعداد کیوبیت‌ها خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ اینتل یکی از پیش‌گامان صنعت رایانش کوانتومی محسوب می‌شود و نقش مهمی در توسعه‌ی ابزارها و تجهیزات مرتبط ایفا می‌کند. این شرکت اطلاعات جدیدی از یکی از قطعات مهم‌ پردازشی صنعت یادشده منتشر کردند که در استراتژی توسعه‌ی کامپیوترهای کوانتومی بسیار تأثیرگذار است. تیم آبی با همکاری QuTech اطلاعات فنی هورس‌ریج را تدوین و منتشر کردند که در دسته‌ی تراشه‌های کنترلی کرایوژنیک قرار می‌گیرد. تراشه‌ی مذکور می‌تواند باعث کوچک‌تر و سریع‌تر شدن کامپیوترهای کوانتومی شود و شدت موردنیاز خنک‌کنندگی آن‌ها را نیز کاهش دهد.

تراشه‌ی جدید اینتل که در دسته‌ی سیستم‌ روی تراشه (System-on-chip) قرار می‌گیرد، براساس فناوری اختصاصی ۲۲ نانومتری اینتل به‌نام FinFET Lower Power ساخته می‌شود و به چهار کانال فرکانس رادیویی مجهز است. ترکیب‌بندی تراشه‌ی هورس‌ریج امکان کنترل مجموع ۱۲۸ کیوبیت را فراهم می‌کند. شاید در نگاه اول، تعداد کیوبیت‌ها درخورتوجه به‌نظر نرسد؛ اما همین تعداد بیش از دوبرابر ۴۹ کیوبیت است که در مشخصات تراشه‌ی قبلی شرکت موسوم به Tangle Lake در سال ۲۰۱۸ بیان می‌شد. استفاده از تراشه برای مدیریت وظایف بیشتر در کامپیوتر کوانتومی نیاز به سیم‌کشی و اتصال‌ها را نیز به‌میزان چشمگیری کاهش می‌دهد. درنتیجه، می‌توان انتظار افزایش بازدهی را نیز در کامپیوترهای مجهز به هورس‌ریج داشت.

تراشه‌ی هورس‌ریج امکان استفاده از کیوبیت‌های سریع‌تر با بازدهی بیشتر را نیز ممکن می‌کند. اینتل ادعا می‌کند تراشه‌ی مذکور برای مدیریت چندبرابرشدن کیوبیت‌ها نیز بهینه‌ شده است؛ درنتیجه هورس‌ریج می‌تواند مقیاس‌دهی مناسبی در تعداد کیوبیت‌ها داشته باشد و خطاهای ارتباطی بین تعداد زیاد کیوبیت با فرکانس‌های متفاوت را نیز کاهش دهد. درمجموع، دقت و کارایی بیشتر در کامپیوترهای مجهز به هورس‌ریج قابل‌انتظار خواهد بود. افزون‌براین، تراشه‌ی جدید اینتل می‌تواند بازه‌ی بزرگ‌تری از فرکانس را مدیریت کند. کیوبیت‌های فوق‌رسانا در بازه‌ی ۶ تا ۷ گیگاهرتز و کیوبیت‌های اسپین کوچک‌تر با فرکانس ۱۳ تا ۲۰ گیگاهرتز، به‌کمک هورس‌ریج مدیریت‌پذیر هستند.

کامپیوترهای کوانتومی که از هورس‌ریج بهره می‌برند، احتمالا به خنک‌کنندگی چندان زیادی نیاز ندارند. اینتل امیدوار است تراشه‌ی جدید توانایی کار با کیوبیت‌های اسپین سیلیکونی با محدوده‌ی فعالیت در دماهای بالا تا یک کلوین را داشته باشد و هورس‌ریج مسیر را برای ساخت کامپیوترهای کوانتومی با پکیج واحد بازکند که کیوبیت‌ها و سیستم کنترل را در یک محل قرار دهند.

کارشناسان می‌گویند هر کامپیوتر کوانتومی حرفه‌ای و کامل برای فعالیت صحیح به یک‌میلیون کیوبیت نیاز دارد. در سال ۲۰۱۸، اینتل گفته بود انتظار ندارد چنین تراشه‌هایی را تا پنج یا حتی هفت سال آینده تولید کند. اکنون هورس‌ریج نشان می‌دهد تیم آبی با چه سرعتی در مسیر پیشرفت تراشه‌های کوانتومی حرکت می‌کند. البته هم‌اکنون هم کامپیوترهای کوانتومی با وجود پایداری نه‌چندان زیاد، برخی وظایف خاص را می‌توانند انجام دهند که شاید برای کامپیوترهای مرسوم دشوار باشد.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.