about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گفته کارشناسان، اینترپل مبلغ 83 میلیون دلار از قربانیان جرایم مالی آنلاین کشف و ضبط کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ به گفته کارشناسان، در یک عملیات بین‌المللی، که حدود 6 ماه به طول انجامید، اینترپل موفق شد 83 میلیون دلار به سرقت رفته از قربانیان جرایم مالی آنلاین را به‌دست آورد و حدود 600 مظنون را دستگیر و 900 تحقیق کلاهبرداری را در سراسر جهان حل و فصل کند. اینترپل اعلام کرد که این عملیات روی 9 کشور جنوب شرقی آسیا متمرکز بود، اما ماهیت بدون مرز جرایم آنلاین به گونه‌ای بود که تحقیقات خیلی زود در حوزه قانونی در تمام قاره‌ها گسترش یافت.

عملیاتی که «HAECHI-I» نامگذاری و از سپتامبر 2020 آغاز شد، بر 5 نوع جرایم سایبری مالی متمرکز بود : کلاهبرداری در سرمایه‌گذاری، کلاهبرداری عاشقانه، پولشویی مرتبط با قمار غیرقانونی آنلاین، اخاذی آنلاین و فیشینگ صوتی. از میان 1400 تحقیق باز شده در چارچوب این عملیات، 892 مورد با موفقیت پایان یافت، اما برخی تحقیقات هنوز ادامه دارند؛ در مجموع 585 نفر دستگیر و بیش از 1600 حساب بانکی در سراسر جهان مسدود شدند.

ایلانا دی وایلد (Ilana de Wild)، مدیر جرایم سازمان یافته و نوظهور در اینترپل گفت :

«کلاهبرداران آنلاین اغلب با هدف قرار دادن قربانیان در کشورهای دیگر یا انتقال وجوه غیرقانونی آنها به خارج، سعی می‌کنند از ماهیت بدون مرز اینترنت استفاده کنند. نتایج عملیات HAECHI-I نشان می‌دهد که جرایم مالی آنلاین اساساً جهانی است و تنها از طریق همکاری نزدیک بین‌المللی می‌توانیم به طور مؤثر با این جنایتکاران مبارزه کنیم.»

مقامات اجرای قانون از کامبوج، چین، اندونزی، کره جنوبی، لائوس، فیلیپین، سنگاپور، تایلند و ویتنام در این عملیات شرکت کردند. کارشناسان معتقدند که این اولین عملیات در یک پروژه گسترده 3 ساله برای مقابله با جرایم مالی آنلاین به شمار می‌رود.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.