about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

یورگن استاک، دبیرکل اینترپل می گوید که آژانس پلیس جهانی در حال بررسی این موضوع است که چگونه این سازمان می تواند جنایات را در متاورس کنترل کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، متاورس مفهومی است که به طور گسترده مورد بحث قرار گرفته، اما هنوز محقق نشده، مفهومی که در آینده افراد با آواتارهای سه بعدی می توانند در یک دنیای مجازی زندگی کنند.

اینترپل هم فضای واقعیت مجازی (VR) خود را ساخته که کاربران می توانند در آن آموزش ببینند و در جلسات مجازی شرکت کنند. دبیر کل اینترپل گفته: برای ما مهم است که از تکنولوژی عقب نماند. او گفت: مجرمان در انطباق سریع با هر ابزار تکنولوژیکی جدیدی که برای ارتکاب جرم در دسترس است، پیچیده و حرفه ای هستند. ما باید به اندازه کافی به آن ها واکنش نشان دهیم. گاهی اوقات قانونگذاران، پلیس و جوامع ما کمی از فناوری ها عقب هستند.

محیطی که فقط از طریق سرورهای امن قابل دسترسی است، افسران پلیس را قادر می‌سازد تا آنچه را که متاورس می‌تواند باشد تجربه کنند و به آن‌ها حسی از جنایاتی که ممکن است رخ دهد و نحوه کنترل آن‌ها را می‌دهد.

متاورس چیست؟

برخی از مردم فکر می کنند متاورس می تواند آینده اینترنت باشد. اعتقاد بر این است که واقعیت مجازی همان چیزی است که گوشی های هوشمند مدرن برای اولین بار در دهه 1980 به ارمغان آوردند. برای ورود به دنیای مجازی متاورس از یک هدست باید استفاده کرد که انواع محیط های دیجیتال را به هم متصل می کند. اما از آنجایی که هنوز فقط یک ایده است، هیچ تعریف واحدی از متاورس وجود ندارد.

پس چگونه اینترپل، سازمانی که همکاری پلیس جهانی را تسهیل می‌کند، می‌تواند برای چیزی که هنوز وجود ندارد، تحقیق کند؟

اینجاست که دنیای مجازی وارد عمل می شود. اما در این دنیای مجازی مشکلاتی شبیه به دنیای واقعی وجود دارد. در سال 2022، تحقیقات بی‌بی‌سی مسائلی را در مورد آزار و اذیت کلامی و جنسی در بازی‌های واقعیت مجازی شناسایی کرد که یک روزنامه‌نگار آن را «مزاحمت» نامید. در اواخر همان سال، اعلام شد که آواتار یک محقق 21 ساله در پلتفرم واقعیت مجازی متا به نام Horizon Worlds مورد تجاوز جنسی قرار گرفته است.

جرم در متاورس چیست؟

دکتر مادان اوبروی، مدیر اجرایی فناوری و نوآوری اینترپل گفت که در تعریف جرم در متاورس مسائلی وجود دارد. وی گفت: جرایمی وجود دارد که نمی دانم هنوز می توان آن ها را جرم نامید یا خیر. به عنوان مثال، مواردی از آزار جنسی گزارش شده است. اگر به تعاریف این جنایات در فضای فیزیکی نگاه و سعی کنید آن را در متاورس اعمال کنید، چالش هايي وجود دارد. ما نمی دانیم که آیا می توانیم آنها را جرم بنامیم یا نه، اما این تهدیدها قطعا وجود دارد، بنابراین این مسائل هنوز حل نشده است.

او گفت که یکی از چالش های بزرگی که اینترپل با آن مواجه است، افزایش آگاهی در مورد این مشکلات است. مثال معمول من این است که اگر باید یک فرد غرق شده را نجات دهید، باید شنا بلد باشید. به طور مشابه، اگر مجریان قانون علاقه مند به کمک به افرادی هستند که در متاورس آسیب دیده اند، خودشان باید در مورد متاورس اطلاعات داشته باشند. این یکی از اهداف ما است، اینکه اطمینان حاصل کنیم که مجریان قانون شروع به استفاده از متاورس کرده و آگاه می شوند و این موضوع بسیار مهم است.

تنظیم و بررسی متاورس

از نظر مقررات، نینا جین پاتل، یکی از بنیانگذاران و رئیس سازمان تحقیقاتی متاورس کابونی، گفت: آنچه در دنیای فیزیکی غیرقانونی و مضر است باید در دنیای مجازی نیز غیرقانونی باشد. در این حوزه همگرایی، اگر بتوانیم در دنیای مجازی به شیوه خاصی با یکدیگر رفتار کنیم، اما در دنیای فیزیکی نه، در موقعیت بسیار دشواری قرار خواهیم گرفت.

استاک گفت که نقش اینترپل در تحقیق در مورد جنایات متاورس بسیار حیاتی خواهد بود. او گفت: با یک جستجوی ساده در هر جای دنیا می شود اطلاعات را در نقاط دیگر بدست آورد. به همین دلیل است که اینترپل بسیار مهم است، زیرا فقط جرایم سایبری ملی وجود ندارد و تقریباً همه پرونده ها جنبه بین المللی دارند.

استاک گفت: این موضوع باعث می شود که نقش اینترپل، تقریباً 100 سال پس از ایجاد آن، در دنیای امروز بسیار حیاتی باشد، زیرا هیچ کشوری نمی تواند به تنهایی با این نوع جرایم مبارزه کند.

گفتنی است که چندماه قبل پلیس اینترپل اعلام کرده بود که در حال آماده شدن برای مقابله با خطرات متاورس است. زیرا این محیط ممکن است باعث به وجود آمدن نوع جدیدی از جرایم سایبری شود و جرم های فعلی را نیز گسترش دهد.

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.