about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

اینترنت روسیه ملی شد

کشور روسیه به طور رسمی با راه‌اندازی اینترنت ملی، بستر اینترنت خود را از جهان جدا کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، به نقل از «دیجیاتو»؛ از صبح یک نوامبر 2019، اینترنت روسیه از کل دنیا جدا شد تا به گفته مقامات این کشور از حملات سایبری در امان بماند. به این ترتیب طرحی که مدت‌ها بود انتظار اجرایی شدنش می‌رفت رنگ واقعیت به خود می‌گیرد و پایه و اساس نوعی شبکه ملی در روسیه گذاشته می‌شود که به لطف آن ارائه‌دهندگان خدمات اینترنت مستقیماً زیر نظر Roskomnadzor یا سازمان مخابرات این کشور قرار می‌گیرند.

هدف از اجرای این طرح طبق اعلام مقامات روسیه این است که در صورت وقوع جنگ سایبری در کمترین زمان، ارتباط این کشور با اینترنت جهانی قطع شود و هم‌زمان ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور این کشور نیز کنترل بیشتری روی شهروندان روسی پیدا خواهد کرد. البته یکی از سخنگویان دولت روسیه اعلام کرده که مردم چیزی را احساس نمی‌کنند.

جزئیات مربوط به این طرح هنوز در هاله‌ای از ابهام هستند با این حال طبق اعلام سازمان خبری روسیه موسوم به RIA-Novosti هدف از این کار ایجاد «اینترنت همیشه پایدار و کاربردی» است و برای این منظور روسیه نسخه مختص به خود از سیستم آدرس اینترنتی را توسعه خواهد داد.

به این ترتیب کاربران اینترنت روسیه که قصد دسترسی به وب‌سایت‌های بین‌المللی را داشته باشند به نسخه‌های روسی آن‌ها ری دایرکت خواهند شد؛ برای مثال اگر بخواهند سری به فیس‌بوک خود بزنند ممکن است به شبکه اجتماعی روسی VK هدایت شوند.

مقامات روسیه در توجیه این اقدام اعلام کرده‌اند که اینترنت به گفته آن‌ها «مستقل»، از کشور در برابر هرگونه آسیب حفاظت خواهد کرد؛ اما کارشناسان باور دارند که این مسئله می‌تواند روسیه و البته کل وب را در برابر حملات آسیب‌پذیرتر نماید. هم‌زمان برخی منتقدان نیز نگران هستند که روسیه با این کار قصد ایجاد فایروالی شبیه به چین را داشته باشد که دسترسی مردم به بسیاری وب‌سایت‌ها را محدود می‌کند.

طبق قانون جدید کلیه ارائه‌دهندگان خدمات اینترنت در روسیه موظف می‌شوند که تجهیزات شبکه جدید با قابلیت تشخیص منشاء ترافیک وب و فیلتر محتوا را نصب کنند. در عمل نهاد ناظر مخابراتی در روسیه امکان می‌یابد که مؤثرتر از قبل دست به فیلتر وب‌سایت‌ها بزند.

تازه ترین ها
نگرانی
1405/06/31 - 16:00- آمریکا

نگرانی آمریکایی‌ها از عملکرد ضعیف شرکت‌های هوش مصنوعی

از هر چهار آمریکایی، سه نفر گفتند که شرکت‌های هوش مصنوعی برای جلوگیری از فاجعه اقدامات کافی انجام نمی‌دهند.

هشدار
1405/06/31 - 14:38- هوش مصنوعي

هشدار بانک‌ها در مورد ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی

بانک‌ها هشدار دادند که ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی، خطرات کلاهبرداری، تقلب و نقض حریم خصوصی داده‌ها را افزایش می‌دهند.

استارتاپ
1405/06/31 - 13:56- هوش مصنوعي

استارتاپ دیپ‌سیک به شورای امنیت سازمان ملل می‌رود

استارتاپ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک این هفته درباره هوش مصنوعی به شورای امنیت سازمان ملل گزارش خواهد داد.