about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اینترنت اشیاء هدف اصلی حمله‌های سایبری

بررسی‌های کارشناسان نشان داده است نسل جدید اینترنت اشیاء هدف گسترش بخش وسیعی از حمله‌های سایبری است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ طبق بررسی‌های انجام شده از سوی سازمان‌های امنیتی در کشور‌های مختلف جهان در نیمه اول سال ۲۰۱۹ میلادی بخش زیادی از حمله‌های سایبری متوجه جدیدترین نسل اینترنت یا اینترنت اشیاء (IoT) بوده است.

در حال حاضر بسیاری در شرکت‌های فعال در زمینه‌های مختلف صنعت و خدمات ارتباطی مشغول به توسعه و ارتقاء فناوری‌های آنلاین خود و هماهنگ‌سازی آن‌ها با اینترنت اشیاء (IoT) هستند. با جوه به امکانات و قابلیت‌های گسترده IoT می‌توان در بسیار از امور از آن استفاده کرد و با سرعت بسیار بیشتر از سرعت کنونی به انتقال داده و تبادل اطلاعات پرداخت.

جدیدترین نسل اینترنت طعمه‌ای جذاب برای هکرها

اگرچه شرکت‌های بزرگ ارائه دهنده اینترنت اشیاء پروتکل‌های خاصی را برای حفظ ایمنی کاربران و غیرقابل نفوذ ساختن شبکه‌های ارتباطی و مخابراتی در نظر گرفته‌اند، ولی هکر‌ها و کاربران غیرمجاز با اتخاذ روش‌های پیچیده هم‌چنان به شکلی گسترده، سرور‌ها و شبکه‌های ارتباطی IoT را مورد هجوم قرار می‌دهند.

دانشمندان و شرکت‌های مختلف فناوری به دنبال آن هستند که با استفاده از اینترنت اشیاء وابستگی خود به اشخاص و اپراتور‌ها را کم کرده و دستگاه‌های مختلف را با یکدیگر مرتبط سازند تا در صورت نیاز قابلیت‌های هر دستگاه برای جبران کمبود دستگاه دیگر به کارگیری شود. به عنوان مثال در موارد اضطراری گوشی یا ساعت هوشمند کاربران با درک خطر به صورت خودکار موقعیت مکانی کاربر خود را برای مراکز امدادی ارسال کرده و با پلیس، آتش‌نشانی و یا دیگر سازمان‌های امدادی تماس بگیرد.

بخش دیگری که به سرعت در حال توسعه فناوری IoT در محصولات و تولیدات خود است، صنعت خودروسازی می‌‎باشد. صنایع اتومبیل‌سازی مطرح جهان با سرمایه گذاری گسترده به دنبال تولید خودرو‌های خودران هستند. این نوع وسایل نقلیه برای رانندگی ایمن و ارتباط موثر با سایر اتومبیل‌ها و مراکز کنترلی باید از به فناوری اینترنت اشیاء مجهز شوند.

در هر صورت گستردگی و نفوذ IoT در بخش‌های زیادی از زندگی مردم لزوم ایجاد شبکه‌ای امن و دور از نفوذ هکر‌ها حیاتی ساخته و مطمئنا هرگونه نقص عملکرد در این حوزه باعث ایجاد مشکلات زیادی برای کاربران می‌گردد.

تازه ترین ها
نفوذ
1405/06/24 - 11:46- تروریسم سایبری

نفوذ سایبری رژیم صهیونیستی در آمریکای لاتین

رژیم صهیونیستی در حال گسترش حضور خود در حوزه امنیت سایبری آمریکای لاتین است.

توقف
1405/06/24 - 11:45- آسیا

توقف فعالیت صرافی رمزارز کوین‌اکس

صرافی رمزارز کوین‌اکس (CoinEx) مستقر در هنگ‌کنگ فعالیت خود را متوقف می‌کند.

شکایت
1405/06/24 - 11:14- آمریکا

شکایت شرکت‌های ایلان ماسک علیه اَپل حل‌وفصل شد

شرکت ایکس و اسپیس ایکس اِی‌آی متعلق به ایلان ماسک، شکایت ضدانحصار علیه اَپل را حل‌وفصل کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.