about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اینترنت؛ شاهراه داعش برای جذب تروریست

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ سازمان فدرال نظارت بر رسانه‌ها و ارتباطات جمعی روسیه در این باره اعلام کرد: «تعطیلی وبگاه‌های مرتبط با تروریست‌ها به ویژه داعش، ادامه خواهد یافت.»
این سازمان افزوده است: «تروریست‌های داعشی و حامیان آنان با استفاده از اطلاعیه‌ها و تبلیغات گردشگری، راه‌های عبور از مرزها و پیوستن به تروریست‌ها در سوریه را به کاربران اینترنت آموزش می‌دهند. همچنین این گروه‌های تروریستی با تمرکز بر عضوگیری در پوشش توریست در صدد پنهان کردن دامنه عملیات و اهداف خود از کنترل سازمان‌ها و نهادهای نظارتی هستند.»
بنا به اعلام سازمان فدرال نظارت بر رسانه‌ها و ارتباطات جمعی روسیه، اعضای داعش از اینترنت برای جمع‌آوری پول و پشتیبانی از اقدامات خود در عراق و سوریه نیز بهره می‌گیرند و حتی با فراخوان کمک مالی، شماره‌های تلفن همراه، حساب بانکی و چگونگی پرداخت پول را نیز ذکر کرده‌اند.
بر اساس این واقعیت‌ها، داعش با برنامه‌های گسترده تبلیغی در فضای مجازی و ایجاد ارتباط با نسل جوان کشورهای مختلف، بدون اتکا به دین و کشوری خاص، شبکه گسترده و سازمان یافته‌ای را در اینترنت ایجاد کرده تا همچنان مسیر انتقال نیرو از کشورهای مختلف حتی اروپایی و آمریکا به ترکیه و سپس به سوریه و عراق را فعال نگهدارد.
همزمان خبرگزاری اسپوتنیک روسیه اعلام کرده است که کارشناسان روسی مشغول طراحی برنامه‌ای هستند تا با بالاترین ضریب اطمینان، صفحه‌های فضای مجازی را پژوهش و آی پی ها و آدرس‌های اینترنتی واقعی تروریست‌ها و اجیرکنندگان بالقوه آنان را معلوم کند.

 

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.