about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ایمیل، عنوان درسی شد

به نقل از فناوران، محی‌الدین بهرام محمدیان رییس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی افزود: ایمیل دانش‌آموزی سال قبل، در پایه هفتم و هشتم متوسطه شروع شد. در آن پایه در درس کار و فناوری درسی تحت عنوان آموزش ایمیل داریم و برای اینکه دانش‌آموزان در یک محیط امن با ایجاد ارتباط آشنا شوند ایمیل دانش‌آموزی اختصاص داریم.

بهرام محمدیان یادآور شد: تجربه نشان می‌دهد که وقتی دانش‌آموزان ایمیلی را درست کردند با همین ایمیل ادامه می‌دهند و فکر می‌کنم تا سقف یک‌میلیون ایمیل دانش‌آموزی در سال‌های آینده قابل توسعه باشد.

خبر دیگر از آموزش و پرورش این‌که سرپرست اداره کل نشر و توزیع مواد آموزشی وزارت آموزش و پرورش جزییات عرضه کتب پیش‌دانشگاهی به صورت اینترنتی را اعلام کرد و گفت: امکان ثبت سفارش و پرداخت آنلاین توسط دانش‌آموز، مدرسه،‌ منطقه و اداره آموزش و پرورش فراهم است.

لیلا نیک روش افزود:‌ علت اینکه کتب درسی دوره پیش‌دانشگاهی را برای فروش اینترنتی انتخاب کردیم به این دلیل بود که آموزش و پرورش در سال‌‌های گذشته اقدام به توزیع کتب درسی این مقطع می‌کرد همچنین تغییراتی در کتب درسی این مقطع نداریم.

سرپرست اداره کل نشر و توزیع مواد آموزشی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد:‌ تسهیل و تسریع دسترسی دانش‌آموزان به مواد آموزشی اصلی‌ترین هدف فروش اینترنتی کتب درسی است. همچنین با این اقدام، نظارت‌ها بر توزیع و فروش کتب درسی افزایش می‌یابد.

نیک‌روش گفت:‌ آدرس وب‌گاه فروش اینترنتی کتب درسی تا هفته نخست اردیبهشت اعلام خواهد شد و دانش‌آموزان می‌توانند با مراجعه به این وب‌گاه درخواست خود را اعلام و کتب درسی را دریافت کنند. اگر دانش‌آموز امکان خرید اینترنتی را نداشته باشد، مدیر مدرسه می‌تواند هنگام ثبت‌نام دانش‌آموز در سامانه سناد (سیستم ثبت اطلاعات دانش‌آموزان)، درخواست خرید اینترنتی کتاب را برای دانش‌آموز ثبت کند.

وی بابیان اینکه فروش اینترنتی کتب درسی در راستای توسعه دولت الکترونیکی است، بیان کرد: در بند 6 سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز ذکرشده است به منظور اصلاح فرآیند فروش و توزیع کتب درسی باید بسترهای موردنیاز فراهم شود. همچنین معلمان نیز می‌توانند با مراجعه به این وب‌گاه اقدام به خرید بسته‌های آموزشی و کتب موردنیاز خود کنند.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.