about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

ایموجی های جدید اپل در راهند

پس از گوگل، حالا نوبت به اپل رسیده تا نوید اضافه شدن ایموجی‌هایی جدید را به کاربران گوشی‌های آیفون خود بدهد.

به گزارشکارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ایموجی‌هایی که اگرچه هنوز رسما تایید نشده‌اند اما تصاویر به‌دست آمده از کنسرسیوم یونیکد، نهاد مسئول استاندارد ایموجی، نشان می‌دهد که اپل چند مدل ایموجی را برای عرضه در ماه سپتامبر در سر دارد که در صورت تاییدیه یونیکد، راهشان به محصولات اپل باز خواهد شد.

همانطور که مشاهده می‌کنید، در ایموجی‌های جدید اپل، تنوع رنگ پوست بیشتری به کار رفته و گزینه‌های جدیدی نیز مشاهده می‌شود. از جمله این موارد می‌توان به ایموجی چهره با احترام نظامی، چهره خندان با چشم‌های پر از اشک، چهره با نگاه زیرچشمی، چهره با دست روی دهان و… اشاره کرد.

یکی دیگر از موارد جالب در میان ایموجی‌ها، امکان انتخاب رنگ پوست دست برای ایموجی دست دادن است که بر این اساس، 15 گزینه با رنگ پوست مختلف ارائه شده است. با این‌حال، هنوز هیچ یک از این ایموجی‌ها به صورت رسمی‌تایید نشده‌اند و مشخص نیست که چه تعداد از ایموجی‌ها مجوز استفاده را کسب خواهند کرد و یا دستخوش تغییراتی برای تایید خواهند شد.

اما بعد از اتمام این فرآیند، چند ماهی طول خواهد کشید تا اپل بخواهد این ایموجی‌های جدیدی را برای استفاده کاربران، مهیا کند. گفته می‌شود که در اواخر امسال و یا نهایتا نیمه نخست سال 2022 شاهد ورود این ایموجی‌ها به گوشی‌های آیفون و دیگر محصولات این شرکت خواهیم بود.

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.