about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

ماسک و دانیل اک، در تبادل اطلاعاتی جدید در توییتر این هفته، دوباره دستورالعمل‌های اپل را زیر سوال بردند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ مدیرعامل اسپاتیفای و ایلان ماسک در گذشته درمورد قوانین اپ استور اپل صحبت کرده بودند. ماسک و دانیل اک، در تبادل اطلاعاتی جدید در توییتر این هفته، دوباره دستورالعمل‌های اپل را زیر سوال بردند. اک این قوانین را پوچ توصیف کرد و ماسک به مشکل جدی مقیاس‌بندی اپ‌استور اشاره داشت.

این صحبت‌ها از جایی آغاز شد که توییتر هفته گذشته درآمدزایی با فروش سرویس‌های اشتراکی را دردسترس کاربران خود قرار داد. ماسک پس از اطلاع‌رسانی، توضیح داد که چرا ارائه قابلیت موردنظر در آیفون بیشتر از وب طول می‌کشد.

ماسک گفت: توجه داشته باشید که چند روز بیشتر طول می‌کشد تا اشتراک‌ها در آیفون فعال شوند، زیرا همه اشتراک‌ها باید توسط اپل تایید شوند.

 

او به دستورالعمل‌های اپ‌استور در رابطه با اشتراک‌های درون‌برنامه‌ای برای محتوای دیجیتال اشاره کرد. از آنجاییکه این اشتراک‌های جدید از طریق برنامه آیفون دردسترس هستند، توییتر باید از آن پیروی کند.

دنیل اک، مدیر عامل اسپاتیفای، با نقل‌قول پست ماسک در توییتر دوباره از دستورالعمل‌های اپل در رابطه با اپ استور انتقاد کرد و آنها را پوچ خواند.

اسپاتیفای در گذشته از مخالفان سرسخت دستورالعملهای اپ‌استور بود. این شرکت حتی شکایات ضدرقابت علیه اپل را در اتحادیه اروپا ارائه کرده است و استدلال می‌کند که اپل می‌تواند اشتراک Apple Music را بدون هیچ جریمه‌ای در داخل برنامه ارائه دهد. این در حالی است که اسپاتیفای باید 30٪ (یا 15٪ از سال دوم) از درآمد اشتراک خود را به اپل بدهد.

ماسک نیز در گذشته به نوبه خود از معترضان اپل بود و قبلاً گفته بود که هزینه‌های اپ‌استور اپل اساساً مانند مالیات 30 درصدی برای استفاده از اینترنت است.

تازه ترین ها
همکاری
1405/05/30 - 14:59- آسیا

همکاری پاکستان و ازبکستان در امور بلاک‌چین، ارزهای دیجیتال و هوش مصنوعی

پاکستان و ازبکستان در حال گسترش همکاری در امور بلاک‌چین، ارزهای دیجیتال و هوش مصنوعی هستند.

سرمایه‌گذاری
1405/05/30 - 14:41- آمریکا

سرمایه‌گذاری در بخش مدیریت آب توسط گوگل

گوگل با گسترش مراکز داده، سرمایه‌گذاری در بخش آب را افزایش می‌دهد.

قزاقستان مسدودکردن حساب‌های کاربری روزنامه‌نگاران را تکذیب کرد

قزاقستان مسدودکردن گسترده حساب‌های کاربری روزنامه‌نگاران در شبکه‌های اجتماعی را تکذیب کرد.