about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ایرپاد 2019 با کیس شارژ بدون سیم معرفی شد

ساعاتی پیش اپل رسماً از نسل دوم ایرپاد پرده برداشت که شامل شارژر بدون سیم و چیپ H1 می‌شود که عمر باتری را افزایش داده و استفاده از سیری را بدون فشار دادن دکمه‌ای میسر می‌کند.

به گزارش فناوری اطلاعات سایبربان؛ این شارژر جدید بی‌سیم با استاندارد شارژ Qi کار می‌کند. این موضوع به این معنا است که حال می‌توانید با استفاده از اکثر شارژرهای بدون سیم موجود در بازار ایرپاد خود را شارژ کنید. جدا از این موارد، ایرپاد جدید شباهت بسیار زیادی به نسل اول خود داشته و تنها یک چراغ LED کوچک که عمر باتری را به تصویر می‌کشد آن را متمایز می‌کند.

اپل می‌گوید چیپ جدید H1 ویژگی‌های جدیدی نسبت به چیپ پیشین یعنی W1 دارد. برای نمونه، اپل می‌گوید که با ایرپاد جدید تا بیشتر از ۵۰ درصد زمان بیشتری را نسبت به گذشته می‌توانید مکالمه کنید. جالب است بدانید چیپ‌ H1 اولین چیپ‌های هدفون‌ تولید شده توسط اپل هستند و این کمپانی چیپ‌های سری W را از خط تولید ساعت‌های هوشمند اپل قرض گرفته بود.

البته مانند نسل گذشته با یک‌بار شارژ کامل ایرپاد جدید می‌توان تنها به ۵ ساعت موسیقی گوش داد و هنوز خبری از رنگ سیاه این محصول در دسترس نیست. در ضمن همچنان نبود تکنولوژی حذف نویز فعال در این محصول احساس می‌شود.

ایرپاد جدید همراه کیس شارژ بدون سیم در زمان عرضه ۱۹۹ دلار قیمت خواهد داشت و مدل استاندارد آن را هم می‌توانید با ۱۵۹ دلار خریداری کنید. لازم به ذکر است که کیس شارژ بدون سیم این محصول جداگانه و با قیمت ۷۹ دلار قابل تهیه خواهد بود.

تازه ترین ها
توافق‌نامه
1405/06/02 - 22:18- اقیانوسیه

توافق‌نامه کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا با روبلاکس

کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا توافق‌نامه‌ای با روبلاکس منعقد کرد تا اقدامات ایمنی را باهدف محافظت از کودکان اجرا کند.

اتهام
1405/06/02 - 21:18- آسیا

اتهام ۹ نفر به دلیل قاچاق تراشه به چین

تایوان ۹ نفر را به اتهام صادرات غیرقانونی سرورهای هوش مصنوعی حاوی تراشه‌های انویدیا به چین متهم کرد.

بررسی
1405/06/02 - 20:38- هوش مصنوعي

بررسی زیرساخت ابری مستقل توسط پاکستان

پاکستان در حال بررسی زیرساخت ابری مستقل برای پشتیبانی از تبادل امن داده‌های دولتی، ابزارهای هوش مصنوعی و خدمات تجارت دیجیتال است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.