about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

معاون قضایی دادستان کل کشور در اجلاس کشورهای عضو سازمان شانگهای در زمینه مبارزه با تروریسم سایبری، استفاده سازمان‌های تروریستی از فضای مجازی را به دو دسته «تروریسم سنتی» و «تروریسم نوین سایبری» تقسیم کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ اجلاس کشورهای عضو سازمان شانگهای در زمینه «مبارزه با تروریسم سایبری» با حضور عبدالصمد خرم‌آبادی معاون قضایی دادستان کل کشور در مسکو برگزار شد.

نشست یک روزه کارشناسی در دادستانی کل روسیه با حضور هند، چین، ارمنستان، بلاروس، افریقای جنوبی، قرقیزستان، ازبکستان، آذربایجان، ایران و روسیه با عنوان تبادل تجربه در خصوص مقابله با استفاده از فناوری های ارتباطات و خبری در اهداف تروریستی برگزار شد.

عبدالصمد خرم آبادی معاون قضایی دادستان کل کشور به همراهی هیاتی به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران در «اجلاس تخصصی کشورهای عضو سازمان شانگهای» شرکت کرد.

این اجلاس روز گذشته با حضور نمایندگان دادستانی‌های کل کشورهای عضو و ناظر سازمان همکاری‌های شانگهای به منظور تبادل تجربیات در مبارزه با تروریسم سایبری در مسکو تشکیل شد.

نمایندگان کشورهای روسیه، چین، ارمنستان، آذربایجان، بلاروس، ازبکستان، قرقیزستان، هند، جمهوری اسلامی ایران و آفریقای جنوبی در این اجلاس سخنرانی کردند و دغدغه های خود را در مورد استفاده از اینترنت برای فعالیت های تروریستی، جذب نیرو و تامین مالی تروریسم بیان داشتند.

کشورهای عضو، عزم جدی خود را برای مقابله با جرایم سایبری و ساماندهی شبکه‌های اجتماعی که بستر بسیاری از جرایم خصوصا جرایم تروریستی هستند را ابراز داشته و اعلام کردند عدم مسئولیت پذیری شبکه‌های اجتماعی نظیر تلگرام موجب گسترش فعالیت گروه‌های تروریستی در فضای سایبری آن‌ها شده است.

عبدالصمدخرم آبادی در این اجلاس، استفاده سازمان‌های تروریستی از فضای مجازی را به دو دسته «تروریسم سنتی» و «تروریسم نوین سایبری» تقسیم کرد و گفت: ایران در سال‌های اخیر بدلیل فعالیت بی‌ضابطه برخی شبکه‌های اجتماعی خارجی از هر دو نوع تروریسم مذکور لطمه دیده است.

وی در ادامه سخنرانی خود در این همایش ضمن تاکید بر ضرورت تقویت همکاری‌های قضایی بین‌المللی برای مقابله با تروریسم سایبری چهار راهکار اساسی شامل ایجاد سامانه امن تعاملی برای تسهیل ارتباط بین دادستان‌های کل کشورهای عضو، تنظیم تفاهم نامه‌های معاضدت قضایی و پلیسی فضای سایبری، ایجاد سامانه رایانه‌ای برای استعلام سریع و بر خط ادله الکترونیکی مرتبط با تروریسم سایبر و هماهنگ سازی قوانین و مقررات ملی کشورها در خصوص جرم انگاری تروریسم سایبری را برای ارتقا همکاری‌های قضایی کشورهای عضو شانگ‌های پیشنهاد کرد.
 

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.