ایران در برابر تروریسم سایبری
به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ پس از ساعاتی از حمله سایبری به شرکت هواپیمایی ماهان،امین ثابتی،کارشناس سایبری که با شبکه بی بی سی فارسی و شبکه ایران اینترنشنال همکاری می کند ، گروه هکری «هشیاران وطن» را عامل این حمله معرفی کرد.
این گروه هکری که این بار سعی کرده هویت جدیدی برای خود بسازد در واقع می تواند همان گروه هکری عدالت علی باشد که در ماجرای حمله به سامانه های سوخت خود را گنجشک درنده نامید و اینک با نام هوشیاران وطن در این حمله خود را معرفی کرده است.
پروژه ای که از ابتدا مشخص بود یک برنامه هدف دار با همکاری چند کشور برنامه ریزی شده است و در حال اجراست. دشمن اینبار سعی کرده تا با ادعای وطنی بودن این حمله ، اذهان را به جنوب کشور سوق دهد و خود را مردمی بخواند .
آنچه مشخص است این است که حتی رسانه های بیگانه هم شباهت عملکرد این گروه های هکری که با پشتوانه چند دولت و کشور اقدام می کنند را متوجه شده اند.
در این حمله سایبری بویی از فتنه سعودی و همکاری آن با رژیم صهیونیستی نیز به مشام می رسد که احتیاج به بررسی های بیشتر دارد.
برخی از کارشناسان این گروه هکری را مرتبط با تجزیه طلبان گروهک الاحواز می دانند که دور از باور است و به طنز می ماند، چنین گروهک هایی کوچک تراز آن هستند که توان این قبیل اقدامات را داشته باشند.
مبدا حملات سایبری جدید
در ماجرای حمله سایبری به سامانه های سوخت رسانی سه موج حمله شناسایی شد
موج اول : از سه کشور عراق ، ترکیه و گرجستان
موج دوم : از دو کشور امارات و ترکمنستان
موج سوم که در حقیقت اصلی ترین موج این حمله قلمداد شد از دو شرکت وابسته به رژیم صهیونیستی شکل گرفته است.
برخی از گزارشات موثق نیز این حملات سایبری را یک پروژه مشترک بین ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی معرفی می کند.
نقش شبکه نفوذ
در ماجرای شبکه سوخت رسانی موضوع همکاری و خیانت توسط شبکه نفوذ داخلی مطرح شد و بررسی ها هاکی از این موضوع بود که برخی از دسترسی ها برای عملیات خرابکارانه توسط نیروی انسانی تامین شده است که توسط نیروهای امنیتی شناسایی شده و دستگیر گشته اند.
حال بیش از هر چیز باید مراقب شبکه نفوذ بود ، شبکه ای که نمی توان آن را مردم عادی تلقی کرد و احتمالا در حملات سایبری آینده هم نقشی پررنگ خواهد داشت.
حمله سایبری به شرکت هواپیمایی ماهان شاید بی ارتباط نباشد به فایل صوتی محرمانه ای که چند وقت پیش از وزارت امور خارجه به بیرون درز کرد.
حمله سایبری به تاسیسات هسته ای
این روز ها در کشاکش مذاکرات ایران با 5+1 رژیم صهیونیستی دست و پا می زند تا توافقی انجام نگیرد ، اما رژیم آمریکا راه حل برتر را تعامل و توافق با جمهوری اسلامی ایران بیان می کند ، البته ایران با دقت هر چه تمام در حال انجام مذاکرات است تا اتفاقات دولت قبل تکرار نگردد.
در اقدامی کم سابقه رژیم صهیونیستی ذات تروریستی بودنش را به معرض دید جهانیان گذاشته و در تهدیداتی بزرگتر از حد کم توانش ، ایران را تهدید به حمله به تاسیسات هسته ای کرده است.
روزنامه «نیویورک تایمز» در گزارشی نوشت که مقامات آمریکایی به رژیم صهیونیستی هشدار دادهاند که حملات به تاسیسات هستهای ایران نتیجه معکوس میدهد و ممکن است باعث تشویق تهران به تسریع فعالیتهای هستهایاش شود.
با سابقه ای که از آمریکا و رژیم صهیونیستی در حمله استاکس نت سراغ داریم باید این احتمال را داد که جنس این حمله از نوع سایبری خواهد بود.
و در آخر ایران باید آمادگی های لازم جهت دفاع حداکثری از زیرساخت های حیاتی را داشته باشد و این خواب دشمن را به کابوسی تبدیل نماید که خود در آن غرق خواهد شد.