about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

اتهام زنی غربی‌ها در فضای سایبری علیه ایران هرروز ابعاد تازه‌ای به خود می‌گیرد و گروه‌های بیشتری به‌عنوان قربانیان حملات ایران معرفی می‌شوند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ موج تازه و جدید اتهام زنی به ایران در فضای سایبری، چند ماهی است که به راه افتاده و در طی این مدت اتهامات بسیار گسترده و متنوعی متوجه کشورمان در فضای سایبری شده است. کشورهای غربی به رهبری ایالات‌متحده مدعی هستند ایران، حملات گسترده‌ای را علیه آمریکا و متحدین این کشور آغاز کرده و به دنبال پیگیری اهداف سیاست بین‌المللی خود، از طریق فضای سایبری است.

این اتهامات، در اغلب موارد، با واکنش دستگاه دیپلماسی کشور روبرو بوده و ایران، هرگونه دخالت در امور دیگر کشورها از طریق فضای سایبری را رد کرده است. به‌تازگی نیز شرکت آمریکایی سیمنتک، در گزارشی مدعی شده است یک گروه هکری ایرانی با نام الفین (Elfin) که ظاهراً با عنوان APT33 نیز شناخته می‌شود، حجم عظیمی از حملات، علیه سازمان‌ها و گروه‌های دولتی و خصوصی در جهان به راه انداخته است.

به ادعای این شرکت آمریکایی، 42 درصد از قربانیان این حمله در عربستان سعودی و 34 درصد از آن‌ها در آمریکا قرار دارند. بخش‌های تحقیقاتی، شیمیایی، مهندسی، ساخت و تولید، مالی و مخابراتی، ازجمله شرکت‌ها و مؤسسات و زیرساخت‌هایی هستند که قربانی حملات سایبری این گروه ایرانی شده‌اند.

همچنین در بخش دیگری از گزارشی که سیمنتک در این زمینه منتشر کرده آمده است، در فاصله سال‌های 2016 تا 2019، الفین اقدام به هک 18 سازمان و نهاد در زمینه‌های مهندسی، شیمیایی، تحقیقاتی، انرژی، مالی، مخابراتی و بخش‌های بهداشت و درمان در آمریکا کرده است و اطلاعات فراوانی را از این بخش‌ها به سرقت برده است.

البته در تمام اتهاماتی که طی ماه‌ها و سال‌های اخیر متوجه جمهوری اسلامی ایران در فضای سایبری شده است، هیچ سند و مدرک مستدلی ارائه نشده و صرفاً این اتهامات در حد حرف و برخی گمانه‌زنی‌ها باقی مانده است. هنوز ابعاد تازه‌ای از پرونده سیمنتک علیه ایران در دسترس نیست.

تازه ترین ها
ادعای
1403/12/07 - 07:27- جنگ سایبری

ادعای اوکراین درمورد هک شرکت وام دهنده روسی

هکرهای اوکراینی مدعی نقض شرکت وام روسی مرتبط با همسر سابق ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، شدند.

متهم
1403/12/07 - 07:25- اروپا

متهم شدن روسیه به هدف قرار دادن انتخابات آلمان با اطلاعات نادرست

سرویس‌های امنیتی آلمان هشدار دادند که انتخابات این کشور هدف کمپین اطلاعات نادرست روسیه قرار گرفته است.

بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.