about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

ایرانسل موفق به کسب رتبه برتر برای حضور همه جانبه در نمایشگاه الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک سال 2019 (الکامپ 25) شد.

به گزارش کارگروه  بین الملل سایبربان ؛ به نقل از روابط عمومی ایرانسل، تیرماه گذشته، بیست و پنجمین نمایشگاه الکامپ با حضور فراگیر ایرانسل برگزارش شد و بنا به ارزیابی‌های رسمی صورت گرفته، ایرانسل رتبه برتر برای حضور همه جانبه در این نمایشگاه را کسب کرد.

در متن تقدیرنامه آمده است، این حضور بیانگر توجه به «توسعه و گسترش تحول و اقتصاد دیجیتال کشور» است و «موجب تسریع توسعه یافتگی در حوزه فناوری اطلاعات در ایران» می‌شود.

تقدیرنامه و تندیس الکامپ 25 را لری انتس معاون بازاریابی ایرانسل دریافت کرد.

ایرانسل، با در اختیار داشتن بیش از 600 متر فضا در سالن اصلی الکامپ، الکامپ استارز، الکامپ ترندز، الکامپ جابز، الکامپ تاکز و فضای باز نمایشگاهی، موفق به کسب رتبه برتر این نمایشگاه شد.

بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی الکامپ 2019،  از تاریخ 27 تا 30 تیرماه سال جاری با شعار «آینده بهتر» و با حضور صدها شرکت کننده دولتی، غیردولتی و بین المللی و حدود صدهزار بازدید کننده داخلی و خارجی از کل اکوسیستم فناوری اطلاعات و ارتباطات، درحالی در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران آغاز شده بود که مهندس محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، بازدید رسمی خود از نمایشگاه را از غرفه ایرانسل در سالن 38  آغاز کرده بود.

ایرانسل با حضور دکتر بیژن عباسی آرند، در خلال این نمایشگاه، تفاهم‌نامه‌هایی برای «تولید داخلی مودم اینترنت»، «تولید و تجهیز کنتورهای گاز هوشمند»، «همکاری با های وب»، «ساتا» و «صبا ایده» امضا کرد. همچنین رونمایی از «نسخه تحت وب پیام رسان گپ» نیز در ایام برگزاری این نمایشگاه، در غرفه ایرانسل انجام شد.

در مراسم معرفی برترین‌های الکامپ 25، سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران برای ابتکار و خلاقیت در نمایشگاه، شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول) برای حمایت از الکامپ و مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه برای دولت الکترونیک، نیز جوایزی دریافت کردند. همچنین جوایزی در بخش‌های توان تک، استارز، ترندز، طراحی و ساخت غرفه، بانکداری، سخت افزار، نرم افزار، ممیزی داده و استارتاپ‌های برتر، به برگزیدگان اهدا شد.

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.