about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ایران، بازیگری نوظهور در دنیای سایبری

یک شرکت امنیتی آمریکایی ادعا می کند، هکرهای دولتی ایرانی در حال گسترش حملات و جاسوسی‌های سایبری خود هستند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان، به نقل از «ZDNet»؛ شرکت اکسنتچر (Accenture)، در گزارش سال 2018 خود با نام «Accenture Cyber Threatscape Report 2018»، از ایران به عنوان بازیگری نوظهوری در فضای حملات سایبری نام برد.

کارشناسان شرکت امنیت سایبری «iDefense» آمریکا، ادعا می کنند، هکرهای این کشور نه تنها اقدام به راه‌اندازی حملات سایبری می‌کنند، بلکه کمپین‌های جاسوسی سایبری نیز ایجاد کرده‌اند.

بر اساس گزارش اسکنچر، در نیمه اول 2018، حملات صورت گرفته از سوی ایران افزایش یافت و احتمالاً این روند ادامه خواهد داشت.

محققان ادعا کردند حملاتی که از سوی دولت حمایت می‌شوند، به صورت ویژه‌ای افزایش یافته است. همچنین با همکاری هکتیویست، حملات جنایت‌کارانه یا ویرانگری را علیه آمریکا، اروپا و آسیای غربی انجام می‌دهند. اگرچه اکسنتچر، باور دارد تمرکز این گروه‌ها روی ملت‌های خاورمیانه قرار دارد.

سلاح‌های انتخابی فعلی ایران، بدافزارهای موبایلی، شامل، سو استفاده از آسیب‌پذیری‌های اندروید و باج افزارها هستند. بازار غیررسمی برنامه‌های اندروید که توسط گوگل تأیید نشده‌اند، به هدف رایجی برای بازیگران تهدیدآمیز ایرانی تبدیل شده‌اند تا بدافزارها را روی ابزارهای همراه اجرا کنند؛ اما همین گروه‌ها به دنبال کار گذاشتن کدهای مخرب مخفی در برنامه‌های قانونی موجود در گوگل پلی است.

اسکنچر همچنین گروه هکری ایرانی به نام پایپ فیش (Pipefish) را شناسایی و زیر نظر گرفته است. این گروه در سراسر آسیای غربی فعال بوده و با هدف جاسوسی سایبری، نهادهایی را در کشورهای بسیاری مانند عربستان صعودی، قطر، امارات متحده‌ی عربی هدف قرار داده است.

تجزیه‌وتحلیل‌های انجام گرفته، روی بدافزارهای توسعه‌ی داده شده توسط پایپ فیش، نشان می‌دهد که ابزارهای به کار رفته پیشرفت کرده‌اند. در نتیجه هم‌اینک امکان اجرای دستورها از راه دور را روی دستگاه قربانی دارند.

به نظر می‌رسد باج افزار سفارشی‌سازی شده نیز یکی دیگر از انتخاب‌های گروه‌های ایرانی باشد. اکسنتچر باور دارد، گروه‌های تهدیدآمیز ایرانی، در کنار ماینرهای ارزهای دیجیتالی، روی باج افزارها و بدافزارها، برای کسب سود، تمرکز کرده‌اند.

شرکت مذکور شرح داد، تحلیلگران iDefense پیش‌بینی می‌کنند، بازیگران ایرانی به توسعه و گسترش باج افزارها ادامه خواهند داد. سازمان‌های تحت حمایت دولت نیز، مانند فرماندهی سایبری سپاه می‌توانند از این ابزارها استفاده کنند. همچنین با توجه به این که دونالد ترامپ، رییس‌جمهور آمریکا، اعلام کرده است، قصد دارد تحریم‌ها را علیه ایران بازگرداند، احتمالاً حملات سایبری از سوی این کشور افزایش خواهد یافت.

تازه ترین ها
افزایش
1405/06/01 - 12:51- هوش مصنوعي

افزایش قیمت ۱۵ درصدی محصولات انویدیا

مشتریان انویدیا از افزایش قیمت‌های بالای ۱۵ درصد مرتبط با هوش مصنوعی مطلع شدند.

تدوین
1405/06/01 - 12:30- آمریکا

تدوین استاندارد برای مراکز داده در سن خوزه آمریکا

شهر سن خوزه در حال تدوین استانداردهای یکسان برای مراکز داده آینده و سایر پروژه‌های بزرگ مصرف انرژی است.

تأیید
1405/06/01 - 12:10- آمریکا

تأیید دستگاه خون‌گیری رباتیک توسط سازمان غذا و داروی آمریکا

سازمان غذا و داروی آمریکا دستگاه خون‌گیری رباتیک را برای آزمایش خون بدون دخالت اپراتور تأیید کرد.