about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رژیم صهیونیستی یک گروه ویژه سایبری برای یافتن گروگان‌ها و افراد مفقود ایجاد کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ در روزهای اخیر، صدها کارشناس امنیتی رژیم صهیونیستی داوطلبانه شغل خود را رها کرده‌اند تا گرد هم آیند و کمک کنند تا افراد ناپدید شده را در پی حمله شدید حماس به رژیم کودک‌کش پیدا کند. 

کارینه ناهون (Karine Nahon)، یکی از رهبران این ابتکار، در گفتگو با رویترز ادعا کرد که داوطلبان بسیاری از فیلم‌ها از جمله ویدئوهای منتشر شده در فضای مجازی توسط حماس را در تلاش برای شناسایی و یافتن بیش از 1000 نفر گروگان احتمالی تجزیه و تحلیل کرده‌اند. سپس تمام اطلاعات جمع‌آوری شده مستقیماً برای مقامات صهیونیست ارسال می‌شود تا در این کار تحقیقاتی به آنها کمک کنند.

ناهون با اشاره به به اصطلاح «مرکز فرماندهی» که کارشناسان فناوری اطلاعات و امنیت سایبری در تل‌آویو راه‌اندازی کرده‌اند، مدعی شد :

«اسرائیل در حال حاضر به اطلاعاتی که از این اتاق‌ها می‌آید متکی است. تأسیساتی که در آن داوطلبان به طور خستگی‌ناپذیری از هوش مصنوعی و فناوری تشخیص چهره/صدا استفاده می‌کنند تا بتوانند مکان افراد گمشده را پیدا کنند، گاهی اوقات با چسبیدن به برخی جزئیات حداقلی از چهره یا لباسی که می‌پوشند. کاری پرزحمت که گروه متخصصان آن را در مدت زمان کوتاهی انجام می‌دهند. ظاهراً حماس در حال حذف تمام ویدیوهای این حمله است که به صورت آنلاین به اشتراک گذاشته، زیرا از این واقعیت آگاه است که اسرائیل در حال تجزیه و تحلیل محتوای موجود در شبکه برای یافتن قربانیان مفقود شده است.»

ناهون ادامه داد :

«کاری که حماس اکنون انجام می‌دهد پیشروی و حذف ویدئوها است، زیرا می‌داند که ما اساساً آنها را رصد و تحلیل می‌کنیم. راهبردی که به نظر می‌رسد به ارگان سایبری اجازه می‌دهد اطلاعات زیادی را برای انتقال به مقامات دولتی جمع‌آوری کند.»

منبع:

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.