about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

ICANN چهار  دامنه‌ی عمومی سطح بالای (gTLD) جدید را معرفی کرد که به حروف عربی، چینی، و روسی هستند.

موسسه خبری سایبربان:ICANN چهار  دامنه‌ی عمومی سطح بالای (gTLD) جدید را معرفی کرد که به حروف عربی، چینی، و روسی هستند. این چهار دامنه، اولین gTLDهایی هستند که با حروف غیرلاتین نوشته می‌شوند.این چهار «رشته‌»ی جدید که روز چهارشنبه به اینترنت اضافه شدند از این قرار هستند: شبکة (.شبکه), онлайн (.برخط), сайт (.وبگاه) و 游戏 (.بازی).

 
ثبت‌کنندگان نام دامنه می‌توانند پس از گذشت ۳۰ روز مهلت تعیین شده برای صاحبان نام‌های تجاری، به ثبت این gTLDها برای وبگاه‌های جدید اقدام کنند.پیش از آنکه ICANN در سال ۲۰۱۱ تغییراتی را در سامانه‌ی نام‌های دامنه به تصویب برساند، دامنه‌های سطح‌بالا (TLD) محدودی وجود داشت؛ در کنار ۲۲ TLD عمومی، مانند com. و org. فقط ۲۸۰ TLD متعلق به کشورهای مختلف وجود داشت، اما اکنون قرار است ۱۴۰۰ مورد جدید به این نام‌ها اضافه شود که بسیاری از آن‌ها به زبان‌های مختلف هستند. این قوانین جدید به برند‌ها و شرکت‌ها اجازه می‌دهد پسوندهایی تا ۶۳ حرف را برای خود تعیین کنند.
 
ICANN معتقد است که این gTLDهای جدید باعث بهبود رقابت و افزایش گوناگونی در اینترنت می‌شود.
 
به گفته‌ی رئیس بخش دامنه‌های عمومی ICANN: «بزرگترین تغییر از زمان پیدایش اینترنت در حال رخ دادن است. در هفته‌ها و ماه‌های آتی، شاهد ظهور نام دامنه‌های جدید از تمام گوشه‌های جهان خواهیم بود که افراد، جوامع و کسب‌وکارها را به شیوه‌هایی جدید در کنار هم خواهد آورد که پیش از آن تصورش را هم نمی‌کردیم. این نوع پیشرفت است که جامعه‌ی جهانی ما را پیش خواهد برد.»
 
انتظار می‌رفت اولین gTLDهای جدید در نوامبر سال ۲۰۱۲ فعال شوند، اما فرایند مذاکره‌ی ICANN با شرکت‌ها و جوامع بین‌المللی دچار مشکل شده بود. تحلیلگران می‌گویند معرفی TLDهای جدید، کار را برای شرکت‌هایی که قصد حفظ برند‌های خود را دارند، سخت می‌کند.
 
تعداد درخواست‌های ثبت‌شده برای gTLDهای جدید بسیار زیاد بوده و برای این سازمان بین‌المللی حداقل ۳۵۰ میلیون دلار از هزینه‌ی ثبت‌نام‌ها درآمد ایجاد کرده است. نام دامنه‌های جدید در طی سال‌های آینده به تدریج به اینترنت اضافه خواهند شد.
 
بن اندرسن، مدیر gTLDهای جدید در شرکت NetNames می‌گوید: «از زمان راه‌اندازی اولین دامنه، اینترنت رشد شگفت‌آوری داشته و معرفی gTLDهای جدید چگونگی تکامل آن را نشان می‌دهد. به عنوان مثال ۱٫۷ میلیون عرب زبان وجود دارد که ایجاد شبکة. وب را برای دنیای عرب گسترش خواهد داد. علاوه بر آن شرکت‌ها نیز قادر به ثبت آدرس‌های وب به زبان عربی خواهند بود، و این کتار به آن‌ها اجازه می‌دهد به خوبی با اهدافشان در آن بازار هماهنگ شده و دروازه‌ای به سمت مناطق جدید داشته باشند.»
 
متخصصان هشدار می‌دهند که وضعیت نام‌های تجاری هنوز مشخص نیست و gTLDهای جدید می‌توانند برای شرکت‌هایی که هنوز آماده نیستند، عامل خسارت باشند.
 
رولاند لاپلانته، از مدیران ارشد شرکت ثبت دامنه‌ی Afilias می‌گوید: «کسب‌وکارهایی که برای دامنه‌های جدید ثبت‌نام کرده‌اند (شامل برند‌های بزرگی مانند گوگل و آمازون) هم‌اکنون طرح‌هایی برای به‌کارگیری این gTLDها در راهبردهای اینترنتی و انتقال منافع آن‌ها به مشتریان خود هستند. کسب‌وکارهایی که هنوز برای اقدامی نکرده‌اند باید تأثیر رقابتی این دامنه‌ها را تحلیل کرده و آماده‌ی ثبت gTLDهای خود در دور بعدی ثبت‌نام‌های ICANN باشند.»
تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.