about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ایجاد شبکه اجتماعی از سوی مدارس

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ دبیر شورای عالی فضای مجازی از تشکیل کمیته مشترک بین مرکز ملی فضای مجازی و وزارت آموزش‌وپرورش برای پاک‌سازی فضای مجازی برای دانش‌آموزان و جلوگیری از اتلاف وقت آن‌ها در فضای مجازی خبر داد.

ابوالحسن فیروزآبادی از تدوین طرح پاک‌سازی فضای مجازی برای دانش‌آموزان و استفاده بهینه دانش‌آموزان از فضای مجازی خبر داد.
دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: کمیته مشترکی بین مرکز ملی فضای مجازی و وزارت آموزش‌وپرورش تشکیل‌شده که در 6 محور اقدامات را برای مخاطبان مربیان، دانش‌آموزان و نظام آموزشی پیگیری می‌کند.
وی با اشاره به‌ضرورت بهینه‌سازی حضور دانش‌آموزان در فضای مجازی، گفت: در آینده دوره‌های آموزشی مستقل از نظام آموزشی در فضای مجازی ایجاد خواهند شد که از هم‌اکنون باید این موضوع در نظام آموزشی کلاسیک کشور دیده و چاره‌اندیشی شود. همچنین فعالیت دانش آموزان در فضای مجازی افزایش‌یافته و ساعات قابل‌توجهی از اوقات فراغت دانش آموزان کشور در شبکه‌های اجتماعی و بازی صرف می‌شود.
وی بابیان اینکه در طرح پاک‌سازی فضای مجازی برای دانش‌آموزان و استفاده بهینه دانش‌آموزان از فضای مجازی، آموزش‌وپرورش نقش تنظیم مقرراتی ایفا خواهد کرد، گفت: نرم‌افزارهایی برای والدین طراحی خواهد شد که این نرم‌افزارها دسترسی دانش‌آموزان به لیست سفیدی را مقدور می‌کند و از این طریق در کنار استفاده دانش‌آموزان از فضای مجازی، وقتشان دربازی‌ها و سایت‌های نامربوط  هدر نمی‌رود.
دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: همچنین مدارس شبکه اجتماعی بومی تشکیل خواهند داد که بخشی از نظام آموزشی به سمت شبکه اجتماعی سوق پیدا کند.
وی ادامه داد: همچنین از دانش آموزان علاقه‌مند به تولید محتوا و اطلاعات نیز استفاده خواهد شد.

 

تازه ترین ها
مرز
1405/05/31 - 07:46- امنیت سیستم عامل

مرز باریک میان جاسوسی و باج‌افزار بانکی در اندروید

محققان امنیتی معتقدند که بدافزار جدید اندروید مرز بین تروجان بانکی و جاسوس‌افزار را محو می‌کند.

حمله
1405/05/31 - 07:29- جرم سایبری

حمله سایبری به بزرگ‌ترین مرکز بهداشت کودکان کانادا

بیمارستان کودکان بیمار کانادا دوباره مورد حمله مجرمان سایبری قرار گرفت و اطلاعات کارمندان به سرقت رفت.

تأیید
1405/05/31 - 07:22- جنگ سایبری

تأیید حمله سایبری اوکراین علیه شرکت روسی Microolap

شرکت نظارت بر شبکه روسی میکرواُلَپ، حمله سایبری هکرهای طرفدار اوکراین علیه برخی سیستم‌هایش را تأیید کرد.