about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

ایجاد شاخه جدید سایبری در بخش نظامی چین

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ چین که در حال گسترش توان سایبری بخش نظامی است، به‌تازگی سه‌ شاخه‌ی جدید در این بخش را ایجاد کرد که یکی از آن‌ها مربوط به جنگ سایبری است. ایجاد این سه‌شاخه‌ی جدید، به‌منظور بهبود آمادگی ارتش چین است. دو بخش دیگر نیز مربوط به موشک‌های راهبردی و جنگ‌های فضایی است. لازم به ذکر است چندی پیش این کشور اعلام کرده بود که قصد دارد واحدهای سایبری خود را در یک بخش مجزا، تجمیع کند.
وزارت دفاع چین اعلام کرد: این شاخه‌ی جدید، منابعی را فراهم می‌کند تا از فضای سایبر چین، حفاظت کند. ژی جین پینگ، رییس‌جمهور چین نیز تأکید کرد: این اقدام راهبردی، سامانه‌ی نظامی جدیدی را ایجاد می‌کند.
شایان‌ذکر است شاخه‌ی جدید یادشده، وظیفه‌ی جمع‌آوری اطلاعات سایبری و الکترونیک را برای حملات موشکی در جنگ بر عهده دارد. در برخی اخبار آمده است، این شاخه، نقش مهمی را در پیروزی چین در جنگ اطلاعات، دارد.
به نظر می‌رسد چین با ایجاد این شاخه قصد دارد تسلیحات سایبری جدیدی را برای بخش‌های مختلف کشور خود ایجاد کند تا پدافند سایبری آن‌ها را تقویت کرده و از سوی دیگر در مسابقه‌ی تسلیحاتی سایبری با آمریکا، عقب نماند؛ زیرا آمریکا نیز شدیداً به دنبال افزایش تسلیحات سایبری است. از جمله‌ی این موارد می‌توان به تلاش پنتاگون برای ساخت سلاح‌های هوشمند و بمب منطقی اشاره کرد.

 

تازه ترین ها
ایجاد
1405/08/02 - 15:32- هوش مصنوعي

ایجاد اختلالات جدید توسط باگ‌های کشف شده توسط هوش مصنوعی

کارشناسان سایبری اعلام کردند باگ‌هایی که توسط هوش مصنوعی کشف شده‌اند، ممکن است به‌زودی موجب اختلالات جدیدی شوند.

اینترنت
1405/08/02 - 15:18- آسیا

اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفت

شرکت نظارت بر شبکه اعلام کرد که اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفته است.

توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.