ایجاد تحول در صنعت اینترنت اشیا
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «spacetechasia»؛ استارتاپ استرالیایی «فلیت اسپیس» (Fleet Space Technologies)، فعال در حوزهی اینترنت اشیا، اعلام کرد، 2 ماهواره به نام های «سنتاری 1 و 2» (Centauri I and II) را در نیمه ی دوم 2018 به فضا پرتاب خواهد کرد.
استارتاپ «نیواسپیس» (NewSpace)، نیز از طریق ارائه ی خدمات پرتاب موشک، قصد دارد 2 ابزار مذکور را از طریق سازمان فضایی هند (ISRO) و فالکون 9 اسپیس اکس (SpaceX) به فضا ارسال کند.
2 ماهواره ی سنتاری وزنی کمتر از 10 کیلوگرم دارند و فلیت قصد دارد یک صد عدد از آنها را به فضا پرتاب کرده و شبکه ای جهانی به وجود آورد. هر یک از این ابزارها به تنها می توانند 90 درصد زمین را پوشش بدهند.
فلاویا تاتا ناردینی (Flavia Tata Nardini)، موسس و مدیر عامل شرکت فلیت گفت:
پرتاب اولین ماهواره های ما توسط چنین سازمان های بزرگی یک نقطه ی عطف به حساب می آید. ما خوشحالیم که در کنار تعدادی از پشگامان صنعت فضایی، به تغیر صنایع روی زمین کمک می کنیم.
فلیت اسپیس از مدت ها قبل خدمات خود را تجاری سازی کرده است. این شرکت هماکنون از طریق ماهوارههای شخص ثالث استفاده می کند. این سامانه ها از «لوراون» (LoRaWAN)، شبکه دوربرد با توان پایین (LPWAN)، برای پشتیبانی از ابزارهای بی سیم بهره گرفته می شود. به علاوه تا انتهای سال 2018 نیز، راه کارهای محاسبات لبه این شرکت نیز تجاری سازی خواهد شد.
فلیت همچین با شرکت امنیت اینترنت اشیا کاگ (Cog) استرالیا همکاری می کند تا سامانه ی ایمنی «Cog’s D4» توسعه پیدا کرده، در سطح جهان گسترش پیدا کند. کشاورزی صنعتی راه دور، لوجستیک دریایی، کاربردهای معدن کاوی و محیطی از صنایع هدف این پروژه به حساب می آیند.
ناردینی ادامه داد:
جهان ما در سال های پیش رو با چالش های عظیمی مانند رشد جمعیت، کاهش سریع منابع، شدیدتر شدن وقایع آب و هوایی و مسائا مرتبط با محیط زیست، روبه رو خواهد شد.
فلیت هم اینک در حال توسعه ی تعداد بسیاری پروژه در زمینه های مختلف است. برای مثال این طرح ها شامل فناوری نظارت روی کیفیت آب، دما، دیوار بزرگ مرجانی، دمای مزارع و رطوبت خاک در استرالیا است.