about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

ایتالیا و چین نیروگاه خورشیدی خواهند ساخت

همزمان با اولین سالگرد ثبت جهانی بافت تاریخی یزد، یادداشت تفاهمی (MoU) با دو شرکت چینی و ایتالیایی برای ساخت یک نیروگاه خورشیدی در این شهر تاریخی به ثبت رسید.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان: همزمان با اولین سالگرد ثبت جهانی بافت تاریخی یزد، یادداشت تفاهمی (MoU) با دو شرکت چینی و ایتالیایی  برای ساخت یک نیروگاه خورشیدی در این شهر تاریخی به ثبت رسید. این معاهده در محل برگزاری مرکز خدمات سرمایه گذاری یزد در حضور معاون فرماندار این استان، شهردار یزد، رئیس شورای شهر یزد،  نماینده شركت سینو فولاد و مدیر عامل شرکت Denikon ایتالیا به امضای طرفین رسیده است. براساس قرارداد، دو شرکت ایتالیایی و چینی، یک نیروگاه خورشیدی 500 تا 1000 مگاواتی و همچنین کارخانه برای تولید پنل های خورشیدی ایجاد خواهند کرد.

شرکت Denikon ایتالیا در زمینه شناسایی، ترویج و توسعه فرصت های سرمایه گذاری بین المللی فعال است و کمپانی دولتی سینویل فولاد چین نیز در زمینه معادن، فلزات، نیروگاه ها و حمل و نقل فعالیت می کند. شرکت فولاد چین تا کنون 2.5 میلیارد دلار در ایران سرمایه گذاری کرده است. یزد به دلیل وسعت جغرافیایی و روزهای آفتابی زیاد محل بسیار مناسبی برای بهره برداری از انرژی خورشیدی است و از آن با عنوان بهشت انرژی خورشیدی کشور نیز یاد می شود. انتظار می رود با توانمندسازی بخش خصوصی با هدف ساخت نیروگاه های آفتابی کوچک، استفاده از سوخت های فسیلی از سال آینده در این استان با کاهش مواجه شود. بر اساس گزارشات استان یزد به صورت میانگین 3200 ساعت آفتابی در طول سال دارد و همین نکته این استان را به بهترین کاندیدای بهره برداری از انرژی خورشیدی تبدیل کرده است. گفته می شود سرمایه گزاران داخلی و خارجی پیشنهاداتی را مبنی بر ساخت یک نیروگاه خورشیدی 700 مگاواتی در استان یزد ارائه داده اند و می بایست در آینده نزدیک شاهد مدرن تر شدن زیرساخت های این استان کویری باشیم. 

 

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.