about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اکثر کاربران اپل از iOS 11 استفاده می کنند

بسیاری از کاربران به iOS 11 دلبستگی دارند و قابلیت های ویژه ای نسخه بعدی آنها را وادار به دریافتش نکرده چرا که اخیراً گزارش شده هنوز 85 درصد صاحبان آیفون و آیپد از iOS 11 استفاده می کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ چند ماهی است که نسخه‌ی بتای عمومی iOS 12 منتشر شده و کاربران کم کم سعی می کنند این سیستم عامل را امتحان کرده و به آن کوچ کنند اما هنوز هم بسیاری از آنان به iOS 11 دلبستگی دارند و قابلیت های ویژه ای نسخه  بعدی آنها را وادار به دریافتش نکرده  چرا که اخیراً گزارش شده هنوز 85 درصد صاحبان آیفون و آیپد از iOS 11 استفاده می کنند.

همگان تصور می کردند با عرضه‌ی بتای عمومی iOS 12  همه‌ی کاربران، نرم افزار جدید را دریافت کرده و نسخه قبلی به فراموشی سپرده می شود اما مشکلات پایداری و چند مسئله عجیب دیگر موجب شده آنان ترجیح دهند از سیستم عامل قبلی خود یعنی iOS 11 استفاده کنند.

حال به نظر می‌رسد که هنوز تعداد زیادی از صاحبان آیفون و آیپد به سیستم عامل فعلی دلبستگی داشته و برای دریافت بتای نسخه‌ی جدید عجله ندارند.

Paragraphs
اکثر
اکثر کاربران اپل از iOS 11 استفاده می کنند

بر اساس گزارش های اخیر ۸۵ درصد صاحبان گجت‌های اپل از iOS 11 استفاده می‌کنند و تنها ۱۰ درصد از آنها iOS 10 را انتخاب کرده‌اند. این در حالی است که ۵ درصد کاربران، نسخه‌های قدیمی تر از این دو را روی گوشی‌هایشان نگه داشته‌اند.

مقایسه‌ی درصد استفاده کاربران از آخرین نسخه‌های سیستم عامل شرکت‌ها با یکدیگر چندان درست نیست اما سیستم عامل اپل از اندروید در این زمینه عملکرد بهتری دارد چرا که کاربران گوگل هنوز میان استفاده از نسخه‌های مختلف مردد هستند و درصد کمتری از آنها آخرین نسخه را دریافت کرده‌اند.

البته اپل همیشه موفق شده با ویژگی‌های جدید تعبیه نموده در سیستم عامل‌های خود، کاربران را به آپدیت سیستم‌ عامل‌ هایشان ترغیب کند. شمار کاربران iOS 10 در سال گذشته‌ نیز ۸۷ درصد بود. این در حالی است که سال ۲۰۱۶ میلادی، ۸۸ درصد کاربران سراغ سیستم عامل iOS 9 رفته بودند.

باید پذیرفت که اپل در عرضه‌ی iOS 11 کمی عجولانه رفتار کرد و نتوانست سیستم عامل بدون نقص همیشگی‌اش را خلق کند. به همین دلیل رقم یاد شده کمی از رکورد‌های قبلی این کمپانی فاصله گرفته است. برای مثال نسخه‌ی iOS 11.4 باگ های زیادی داشت که نتوانسته بود رضایت تمام کاربران را فراهم کند. حال باید دید iOS 12 پایدار و بی عیب نقص آیا می‌تواند پس از عرضه‌ی عمومی خود، همه‌ی رکورد‌های اپل را جا به جا کند، یا خیر.

تازه ترین ها
تدوین
1405/06/01 - 12:30- آمریکا

تدوین استاندارد برای مراکز داده در سن خوزه آمریکا

شهر سن خوزه در حال تدوین استانداردهای یکسان برای مراکز داده آینده و سایر پروژه‌های بزرگ مصرف انرژی است.

تأیید
1405/06/01 - 12:10- آمریکا

تأیید دستگاه خون‌گیری رباتیک توسط سازمان غذا و داروی آمریکا

سازمان غذا و داروی آمریکا دستگاه خون‌گیری رباتیک را برای آزمایش خون بدون دخالت اپراتور تأیید کرد.

اهداف
1405/06/01 - 11:35- آمریکا

اهداف سرعت گیگابیتی اینترنت توسط کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا لغو شد

کمیسیون ارتباطات فدرال ایالات متحده، اهداف بلندمدت اینترنت پهن‌باند گیگابیتی دولت قبلی را رسماً لغو کرد.