about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

73 درصد از شرکت‌های هندی انتظار نقض اطلاعات مشتری در یک سال آینده را دارند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ طبق یک گزارش جدید، تقریباً 73 درصد از سازمان‌ها در هند انتظار دارند که طی 12 ماه آینده نقض داده‌هایی را تجربه کنند که بر داده‌های مشتریان تأثیر می‌گذارد.

به گفته ترند میکرو (Trend Micro)، شرکت جهانی پیشرو در حوزه امنیت سایبری، سازمان‌های هندی 3 پیامد منفی اصلی حمله را از دست دادن آی‌پی، آسیب جدی/خرابی زیرساخت‌ها و هزینه مشاوران و کارشناسان خارجی رتبه‌بندی کردند.

ویجِندرا کاتیار (Vijendra Katiyar)، مدیر کشوری ترند میکرو در هند و انجمن همکاری منطقه‌‎ای آفریقای جنوبی (SAARC)، گفت :

«یک بار دیگر ما به این نتیجه رسیدیم که باید مدیران ارشد امنیت اطلاعات نسبت به بسیاری از موارد از خطرات عملیاتی و زیرساختی تا حفاظت از داده‌ها، فعالیت‌های تهدیدآمیز و چالش‌های ساخت انسان آگاه باشند.»

نزدیک به 57 درصد از سازمان‌های هندی در میان شرکت کنندگان در این نظرسنجی اظهار داشتند که به احتمال زیاد در 12 ماه آینده دچار حملات سایبری جدی خواهند شد.

در حالیکه 34 درصد از بیش از 7 حمله سایبری روی شبکه‌ها/سیستم‌ها رنج می‌بردند، 20 درصد بیش از 7 مورد نقض‌های دارایی‌های اطلاعاتی را داشتند؛ 30 درصد از پاسخ دهندگان نیز گفتند که در طول یک سال گذشته بیش از 7 مورد نقض داده‌های مشتریان را متحمل شده‌اند.

در گزارش آمده است که در هند تهدیدهای سایبری برجسته شامل باج‌افزار، حملات حفره آب، بات‌نت، خودی‌های مخرب و تهدیدهای مداوم پیشرفته (APT) بودند؛ براساس این گزارش، مهم‌ترین خطرات امنیتی زیرساخت‌ها شامل خودی‌های مخرب، زیرساخت‌ها و ارائه دهندگان رایانش ابری، ناهماهنگی و پیچیدگی سازمانی و همچنین خودی‌های سهل‌انگار هستند.

کاتیار توضیح داد :

«برای کاهش ریسک سایبری، سازمان‌ها باید با بازگشت به اصول اولیه، شناسایی داده‌های حیاتی که بیشتر در معرض خطر هستند، تمرکز بر تهدیدهایی که بیشترین اهمیت را برای کسب و کار آنها دارد و آماده‌سازی حفاظت چند لایه برای پلتفرم‌های جامع و متصل، آمادگی بیشتری داشته باشند.»

منبع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.