about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تحقیقات انجام شده در دانشگاه ییل نشان می دهد اکثر برنامه‌های اندرویدی بعد از نصب از کاربران خود جاسوسی می‌کنند و اطلاعات خصوصی آنها را بررسی می‌نمایند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ به نقل از وی تری، بخش اعظم برنامه های اندرویدی حاوی ابزار ردگیری و کنترل فعالیت های کاربران هستند و لذا نصب این برنامه ها برای افراد تبعات امنیتی دارد.

شرکت تحقیقاتی فرانسوی Exodus Privacy  که با دانشگاه ییل برای انجام پژوهش مذکور همکاری کرده معتقد است برنامه های اندرویدی از روش های مختلفی برای جمع آوری اطلاعات شخصی بهره می گیرند.

هدف اصلی از این نوع جاسوسی ها شناسایی سلائق و علائق کاربران به منظور ارسال تبلیغات و آگهی های دیجیتال مرتبط برای هر فرد است. از این طریق می توان امید داشت که فرد در برابر تبلیغات یادشده کمتر مقاومت کرده و برای خرید یا استفاده از خدمات پیشنهاد شده اقدام کند.

بر اساس بررسی یادشده از هر چهار برنامه اندرویدی سه برنامه به ابزار ردگیری و کنترل کاربران مجهز هستند و البته بیشتر مشتریان از این امر آگاه نیستند. این مشکل حتی در برنامه های موجود در فروشگاه گوگل پلی نیز وجود دارد و برنامه هایی مانند اسپاتیفای، اوبر، OKCupid  و تیندر هم اطلاعات خصوصی کاربران را جمع آوری می کنند.

نکته جالب این است که بسیاری از این برنامه ها از یکی از سرویس های گوگل موسوم به Crashlytics برای جمع آوری اطلاعات مربوط به کاربران بهره می گیرند. برخی از نرم افزارهای اندرویدی حتی می توانند با سواستفاده از حسگرهای گوشی از رفت و آمد و حضور وی در کنار گوشی مطلع شوند.

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.