about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

اپیک گیمز از سرمایه‌گذاری دو میلیارد دلاری سونی و کرکبی با هدف تسریع پروژه‌ی متاورس خبر داده است. سونی سابقه‌ی سرمایه‌گذاری در اپیک گیمز را دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ اپیک گیمز (Epic Games) بارها اعلام کرده برنامه‌های مهمی برای حضور در متاورس در سر می‌پروراند و روز گذشته این برنامه‌ها با سرمایه‌گذاری عظیم وارد مرحله‌ی جدیدی شد. براساس آنچه The Verge می‌نویسد، توسعه‌دهنده‌ی بازی محبوب فورتنایت اعلام کرده است سرمایه‌ای دو میلیارد دلاری جذب می‌کند.

به گفته‌ی اپیک گیمز این سرمایه‌ی عظیم «برای پیش‌برد چشم‌اندازهای این شرکت به‌منظور ساخت متاورس و حمایت از رشدِ ادامه‌دار آن» استفاده خواهد شد.

سرمایه‌گذاری دو میلیارد دلاری در اپیک گیمز توسط سونی و کرکبی انجام شده است. سونی سابقه‌ی سرمایه‌گذاری در اپیک گیمز را دارد و کرکبی گروهی سرمایه‌گذاری است که توسط خانواده‌ی کرک کریستیانسن مدیریت می‌شود. این خانواده بنیان‌گذار شرکت نام‌آشنای لگو گروپ است.

هفته‌ی گذشته اپیک گیمز و لگو گروپ از همکاری مشترک برای توسعه‌ی نسخه‌‌ای از متاورس برای کودکان خبر داده بودند. البته فعلاً جزئیات بسیار کمی درباره‌ی این پروژه اعلام شده است.

براساس بیانیه‌ی رسمی، دو شرکت سونی و کرکبی هر کدام یک میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در اپیک گیمز انجام داده‌اند.

متاورس مفهوم کاملاً جدیدی نیست، اما در ماه‌های اخیر بیشتر از هر زمان دیگری مورد توجه قرار گرفته و شرکت‌های مختلف در تلاشند به شیوه‌ای مطلوب در آن حضور پیدا کنند. اپیک همواره یکی از بزرگ‌ترین طرفداران ایده‌ی دنیای مجازی به‌‌هم‌متصل ازطریق پلتفرم‌هایی نظیر فورتنایت و مجموعه‌ابزار بازی‌سازی آنریل انجین بوده است.

سونی پیش‌تر ازطریق تصاحب بانجی، استودیوی توسعه‌دهنده‌ی بازی دستینی، نشان داده به دنیاهای بزرگ مجازی علاقه دارد و سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلاری در اپیک گیمز نیز در همین راستا انجام می‌شود.

تیم سوئینی، مدیرعامل اپیک گیمز، در بیانیه‌ای می‌گوید سرمایه‌گذاری عظیم سونی و کرکبی به اپیک گیمز برای تسریع فرایند توسعه‌ی متاورس و ایجاد فضاهایی سرگرم‌کننده کمک می‌کند.

درحال‌حاضر متاورس بیشتر در حد ایده‌ای در ذهن مدیران شرکت‌های بزرگ صنعت فناوری است. بازی فورتنایت ازطریق رویدادهایی نظیر کنسرت مجازی نزدیک‌ترین تجربه به ایده‌ی متاورس محسوب می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.