about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گزارشی تازه حاکی است که اپل احتمالاً در سال 2024 آیپد پرو جدیدی با نمایشگر 14.1 اینچی با حداکثر روشنایی 3000 نیت معرفی می‌کند.

در گزارشی عجیب ادعا شده است که اپل در سال 2024 یک مدل جدید از آیپد پرو عرضه خواهد کرد که بزرگ‌ترین تبلت تاریخ این شرکت خواهد بود. این آیپد احتمالاً نمایشگری 14.1 اینچی خواهد داشت و حداکثر روشنایی آن به 3000 نیت می‌رسد.

براساس گزارش یک منبع آگاه به نام Majin Bu در ایکس، آیپد پرو 2024 در سه اندازه 11، 12.9 و 14.1 اینچی عرضه می‌شود. دو مدل اول پنل OLED خواهند داشت و مدل سوم از مینی LED استفاده خواهد کرد.

مشخصات احتمالی آیپد پرو 14.1 اینچی

این مدل‌ها همگی به تراشه M3 مجهز می‌شوند و با 8 گیگابایت رم و 12 هسته گرافیکی همراه می‌شوند. منابع Majin Bu گفته‌اند که روشنایی نمایشگر این آیپد پرو به 3000 نیت می‌رسد. این دستگاه همچنین از اپل پنسل 3 با سری قابل‌تعویض مغناطیسی پشتیبانی خواهد کرد.

نسل فعلی آیپد پرو که از تراشه M2 بهره می‌برد، دارای نمایشگری با فناوری مینی LED است که حداکثر روشنایی آن برای محتواهای HDR به 1600 نیت می‌رسد. درحال‌حاضر روشن‌ترین صفحه در میان محصولات اپل متعلق به آیفون 15 پرو است که از پنل OLED استفاده می‌کند و حداکثر روشنایی آن 2000 نیت است؛ بنابراین افزایش این مقدار به 3000 نیت پیشرفت قابل‌توجهی محسوب می‌شود.

طبق شایعات دیگر، آیپد پرو بعدی به‌جای اسمارت کانکتور از مگ‌سیف استفاده خواهد کرد، اما باید دید که در آن صورت مجیک کیبورد چگونه به این تبلت متصل خواهد شد.

درمجموع نمی‌توان با اطمینان گفت که همه پیش‌بینی‌های گزارش جدید Majin Bu درست است. او در گذشته پیش‌بینی‌های درست و نادرستی داشته و باید منتظر بمانیم تا ببینیم گزارش‌های بعدی دراین‌باره چه می‌گویند.

گفتنی است که «مارک گرمن»، خبرنگار بلومبرگ، در واکنش به این گزارش ادعا کرده که اطلاعات Majin Bu اشتباه است. بااین‌حال، Bu در پاسخ گفته تا زمانی که رویداد اپل برگزار نشود، نمی‌توان با اطمینان گفت که این داده‌ها نادرست است.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.