about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

برنامه‌های کاربردی تأییدشده‌ی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با موضوع کرونا اجازه‌ ندارند کد ملی و شماره تلفن و سایر اطلاعات کاربر را دریافت و ذخیره‌ کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ ۱۹ اسفند، سازمان بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور دستورالعملی منتشر و سامانه‌های تأییدشده را ملزم کرد از آن پیروی کنند. این دستورالعمل باتوجه‌به راه‌اندازی سامانه‌های نرم‌افزاری و برنامه‌های کاربردی متعدد درزمینه‌ی بیماری کرونا و بانام «دستورالعمل شناسايی و معرفی سامانه‌ها / برنامه‌های کاربردی مورد تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در‌رابطه‌با موضوع کرونا» منتشرشده است.

در این دستورالعمل، نوشته‌شده است تمام سامانه‌ها (Websites) و برنامه‌های کاربردی (Applications) باید منطق و الگوریتم برنامه‌ی خود شامل سؤال‌ها، پاسخ‌ها، مکانیزیم طبقه‌بندی و ارا‌‌ئه‌ی توصیه را مطابق دستورالعمل ستاد کرونا اجرا کنند. همچنین، شرکت‌ها بعد از اطمینان از انطباق برنامه‌ی خود با دستورالعمل ستاد کرونا، باید تأییدیه‌ی انطباق را از معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت کنند.

دربند چهارم دستورالعمل، تأکید شده است سامانه‌ها و برنامه‌های کاربردی اجازه ندارند کد ملی و شماره تلفن یا سایر اطلاعات کاربر را دریافت و ذخیره کنند. همچنین اگر کاربر در وضعیت زرد و قرمز قرار گیرد، طبق دستورالعمل ستاد کرونا، باید کاربر را برای ثبت و پیگیری وضعیت سلامت خود به‌صورت متمرکز به سامانه‌ی وزارت بهداشت هدایت کنند.

در دستورالعمل سازمان بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، نوشته است مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات این وزارتخانه سامانه‌ها و برنامه‌های کاربردی را در مدت ۲۴ ساعت ازنظر فنی بررسی می‌کند و در صورت تأییدشده، نماد ستاد کرونا به آن‌ها اختصاص داده می‌شود. دربند آخر دستورالعمل، آمده است فهرست سامانه‌ها و برنامه‌های کاربردی دارای نماد در وب‌سایت وزارت بهداشت به عموم مردم اطلاع‌رسانی می‌شود که تا این لحظه، برنامه‌های مذکور در وب‌سایت گفته‌شده قرار نگرفته‌اند.

چند روز پیش، گفته‌شده بود گوگل پلی اپلیکیشن وزارت بهداشت (AC19) را از پلتفرم خود حذف کرده است؛ اپلیکیشن که برای کمک به تشخیص علائم کرونا منتشرشده است. وبگاه ZDNet دلیل این موضوع را «ادعاهای گمراه‌کننده» عنوان کرده بود؛ زیرا عفونت کووید ۱۹ مسئله‌ای نیست که تشخیص آن از طریق اپلیکیشن امکان‌پذیر باشد. این وبگاه همچنین نوشته بود اپلیکیشن سامانه‌ی مقابله با کرونا این نگرانی را ایجاد کرده است که دولت ایران در حال جاسوسی از مردم است. بعدازاین ماجرا، آواست نیز بعد از بررسی اپلیکیشن در سامانه‌ی هوشمند مبارزه با تهدیدات موبایلش گفته بود این برنامه اطلاعاتی فراتر از نیاز را جمع‌آوری و برای توسعه‌دهنده ارسال می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
تأثیر
1403/10/24 - 09:03- جرم سایبری

تأثیر سرقت داده از شرکت اسکولاستیک بر 4.2 میلیون نفر

یک هکر به شبکه ناشر آموزشی مشهور آمریکایی، اسکولاستیک، نفوذ کرده و اطلاعات تماس و آدرس بیش از 4.2 میلیون مشتری را سرقت کرده است.

ایتالیا
1403/10/24 - 08:47- سایرفناوری ها

ایتالیا به دنبال استفاده از استارلینک برای ارتباطات محرمانه دولتی

نخست‌وزیر ایتالیا، جورجیا ملونی، اعلام کرد که این کشور ممکن است از خدمات استارلینک برای ارتباطات ماهواره‌ای رمزنگاری‌شده جهت ارتباط نیروهای نظامی خود در سراسر جهان استفاده کند.

همکاری
1403/10/24 - 08:32- امنیت زیرساخت

همکاری ترند میکرو و اینتل برای مقابله با تهدیدات سایبری

شرکت ترند میکرو از همکاری جدید خود با اینتل خبر داد. این همکاری به‌منظور کمک به مشتریان سازمانی مشترک طراحی شده تا سیستم‌های حیاتی خود را در برابر تهدیدات مخفیانه مانند بدافزارهای بدون فایل و باج‌افزارهای پیشرفته محافظت کنند.