about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اولین دانشگاه بلاک چین تاسیس شد

ترکیه اولین مرکز دانشگاهی بلاک چین را به منظور اطمینان از استقرار و گسترش این فناوری در سطح کشور، تاسیس کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ مرکز بلاک چین و نوآوری استانبول در دانشگاه Bahçeşehir افتتاح شد. به گفته Bora Erdamar، مدیر این مرکز، BlockchainIST قرار است ” مهم‌ترین مرکز تحقیقات و توسعه و نوآوری” در ترکیه باشد که در آن مطالعات علمی و نشریات پیرامون فن‌آوری‌ بلاک چین صورت می‌گیرد.

طبق گفته اردامار ممکن است ترکیه فرصتی برای تبدیل شدن به کشور پیشرو در این تکنولوژی باشد و بتواند بشریت را متحول کند او همچنین بر لزوم همکاری با موسسات آموزشی، کسب و کارها و نهاد های دولتی به منظور انجام تحقیقات مناسب در خصوص بلاک چین و موارد استفاده از آن، تاکیید کرد.

هم اکنون بسیاری از دانشگاه ها در سراسر دنیا با ارائه‌ی دوره‌های بلاک چین، قرارداد‌های هوشمند و دوره‌های ارز دیجیتال، مزایای تکنولوژی غیر متمرکز بر مبنای دفتر کل را پذیرفته‌اند.

تنها در سال جاری شاهد بودیم که دانشگاه استنفورد مرکز تحقیقات بلاک چین، که از سوی بنیاد اتریومحمایت میشود را تاسیس کرد. و دانشگاه برزیلی Fundação Getúlio Vargas نیز ارائه‌ی اولین مدرک کارشناسی ارشد در امور مالی ارزهای دیجیتال را در این کشور پیشنهاد کرد. ریپل نیز همچنین ۵۰ میلیون دلار به ۱۷ دانشگاه در سطح جهانی برای حمایت از آموزش در بخش بلاک چین و ارز دیجیتال اهدا کرده است.

مدیر مرکز  BlockchainIS تاکید کرد؛ کشور ترکیه در حال دیجیتالی شدن است و برای همگام شدن با تحولات دیجیتالیِ جهان در تلاش است این در حالی است که مقامات ترک نسبت به صنعت ارز دیجیتال موضع مبهمی از خود نشان دادند.

نوامبر گذشته، زمانی که قانون‌گذاران اداره امور مذهبی دولت اعلام کردند که بیت کوین با اسلام سازگار نیست، دولت ترکیه مواضع تندی در این خصوص اتخاذ کرد.

با این وجود در فوریه امسال، معاون حزب جنبش ملی ترکیه نه تنها وضع مقررات را برای بازار ارزهای دیجیتال پیشنهاد داد، بلکه از احتمال ایجاد ارز دیجیتال ملی این کشور به نام ترک ‌کوین(TurkCoin) خبر داد.

تازه ترین ها
برنامه
1405/05/31 - 12:21- هوش مصنوعي

برنامه دانشگاهی ژاپن در زمینه هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده

ژاپن در حال تدارک یک برنامه پشتیبانی پنج‌ساله است که دانشکده‌ها را ملزم به معرفی دوره‌های هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده می‌کند.

ضرورت
1405/05/31 - 12:09- هوش مصنوعي

ضرورت بودجه مستقل برای توسعه هوش مصنوعی در دفاع سایبری آمریکا

یک مقام ارشد آمریکایی اعلام کرد که دفاع سایبری ارتش به بودجه اختصاصی برای هوش مصنوعی نیاز دارد.

همکاری
1405/05/31 - 12:01- آسیا

همکاری قطر و تاجیکستان در حوزه امنیت سایبری

قطر و تاجیکستان درباره تقویت همکاری در زمینه امنیت سایبری گفتگو کردند.