about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اعلام کرد که این شرکت بستری رایگان برای تماشای عزاداری رایگان مشترکین خود آماده کرده

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ پس‌ازاینکه به دلیل شیوع گسترده بیماری COVID-19 و لزوم جدی‌تر گرفتن بحث فاصله‌گذاری اجتماعی در مراسم عزاداری محرم که نیاز به نزدیکی افراد در دسته‌ها و هیئات عزاداری را می‌طلبد. به‌مانند آنلاین شدن بسیاری از فرآیندهای کاری، اداری، تحصیلی، تفریحی و ... امسال عزاداری نیز می‌تواند بر بستر آنلاین برگزار شود و پس از اعلام نهادهای مرتبط با اینترنت در خصوص اتخاذ تصمیمات مناسب جهت ارائه راهکارهای عزاداری آنلاین، شرکت مخابرات ایران به‌عنوان یکی از اولین نهادهای مسئول اعلام کرد که برنامه ویژه‌ای برای عزاداری مشترکین خود به‌صورت اینترنتی را تدارک دیده است.
سید مجید صدری در گفت‌وگو با رسانه‌ها پیرامون مراسم عزاداری ایام محرم و صفر امسال بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های شبکه شرکت مخابرات ایران تأکید کرده و اعلام نمود:
ارائه ترافیک اینترنت در فاز اول از روز جمعه ۳۱ مردادماه مصادف با اولین روز محرم آغازشده و تا پایان روز یکشنبه مورخ ۹ شهریورماه مصادف با روز عاشورا ادامه خواهد داشت.
در همین زمینه سامانه هیات آنلاین به آدرس heyatonline.ir برای پخش زنده مراسم‌های مذهبی نیز تدارک دیده‌شده که ترافیک استفاده از آن برای کاربران شرکت مخابرات ایران رایگان است.
نکته مهم در مورد این سامانه آن است که این طرح در مرحله نخست برای دهه اول ماه محرم از ۳۱ مرداد تا ۹ شهریور ۱۳۹۹ خواهد بود. بااین‌حال برای تداوم اجرای طرح برای مناسبت‌های بعدی با توجه به برنامه‌های آتی متولیان هیات آنلاین، تصمیم‌گیری خواهد شد.
در انتها نیز مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اعلام نمود که مهندسین این شرکت به‌صورت 24 ساعته وضعیت شبکه را رصد خواهند کرد تا از  پایداری ارتباطات در ایام عزاداری مطمئن شوند. یکی از اقدامات مهم در این ایام ایجاد بستری برای تضمین عملکرد بدون وقفه و تأمین ظرفیت لازم شبکه خواهد بود تا با افزایش حجم استفاده از محتوای ویدئویی روی بسترهای مشاهده مراسم مذهبی و عزاداری آنلاین مشکلی برای کاربران ایجاد نشود.
گفتنی است طبق شنیده‌ها، دیگر شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنت نیز برنامه‌هایی برای ایام محرم و شرایط تماشای آنلاین مراسم عزاداری خواهند داشت که در ادامه به اطلاع شما دوستان خواهد رسید.

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.