اهمیت مقابله با تهدیدات سایبری دریایی از دید نیروی دریایی آمریکا
به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، نیروی دفاعی سایبری دریایی (MCWO) بر تخصص سایبری در میان افسران نیروی دریایی تأکید می کند و تشخیص نیروی دریایی از ماهیت در حال تحول جنگ را نشان می دهد.
امنیت سایبری نقش بزرگی در عملیات ها و درگیری های آینده خواهد داشت.
این حرکت همچنین نشان میدهد که چگونه صنعت دریایی گستردهتر، تهدیدات سایبری را به طور فزایندهای جدی خواهد گرفت که نشاندهنده تغییر در طرز تفکر آن می باشد.
در گذشته، حملات سایبری تحت الشعاع تکنیک های جنگ جنبشی قرار گرفته بود؛ با این حال، پیشرفت سریع فناوری و اتکای جهانی به سیستمهای به هم پیوسته، آسیبپذیریهای سایبری را آشکار کرده است که میتوانند توسط عوامل مخرب مورد سوء استفاده قرار گیرند.
ایجاد نیروی دفاعی سایبری دریایی منعکس کننده ماهیت در حال تکامل جنگ است.
با ادامه پیشرفت فناوری، حوزه سایبری به طور فزاینده ای به میدان جنگ تبدیل خواهد شد که پیامدهای مهمی برای امنیت ملی به دنبال خواهد داشت.
حملات سایبری بر شرکت ها و افراد در سراسر جهان تأثیر می گذارد.
با اولویت دادن به تخصص سایبری، نیروی دریایی به طور فعالانه با تهدیدات نوظهور مقابله خواهد کرد.
هدف از تشکیل این واحد، بهبود تخصص سایبری در نیروی دریایی است.
در گذشته، نیروی دریایی به افسران جنگ اطلاعاتی برای انجام مسئولیتهای مرتبط با سایبری متکی بود.
در عوض، نیروی دریایی اکنون مسیر شغلی روشنی را برای افسران فراهم خواهد کرد تا در عملیات فضای سایبری تخصص داشته باشند و از توسعه مجموعه مهارت های حیاتی اطمینان حاصل کنند.
نیروی دفاعی سایبری دریایی در فضای عملیات سایبری تهاجمی و تدافعی، متخصص خواهد بود.
این رویکرد جامع تصدیق می کند که امنیت سایبری مکانیسم های دفاعی را با تعامل قوی با دشمنان ترکیب می کند.
تخصیص نیروی دفاعی سایبری دریایی، زمینه را برای رویکردی قوی تر و یکپارچه تر برای امنیت سایبری دریایی فراهم می کند.
افسران دارای تخصص در عملیات سایبری، توانایی نیروی دریایی را برای محافظت از شبکهها، سیستمها و زیرساختهای حیاتی خود در برابر تهدیدات سایبری، تا حدی با ایجاد هماهنگی مؤثرتر با سایر شاخهها و کشورها در عملیاتهای سایبری مشترک، افزایش خواهند داد.
این موضوع به صنعت دریایی نیز سود خواهد رساند؛ زیرا تهدیدات سایبری به طور فزاینده ای کشتی ها را تهدید می کند؛ پس برای اپراتورها ضروری است که رویکردی یکپارچه تر برای امنیت سایبری اتخاذ کنند.
یک کشتی هک شده می تواند صنعت دریایی را به طرز گسترده تری تحت تأثیر قرار دهد، به خصوص اگر در یک مسیر تجاری کلیدی این موضوع اتفاق بیافتد.
تخصیص این نیرو همچنین نشان دهنده تغییر در طرز فکر در رابطه با جدیت تهدیدات سایبری دریایی است.
این حرکت تعهد به تخصص سایبری را نشان میدهد و نیاز به افسرانی متخصص برای مقابله موثر با چالشهای سایبری در حال تحول را تأیید میکند.
با ایجاد یک مسیر شغلی برای افسران سایبری، نیروی دریایی خود را برای مقابله با تهدیدات سایبری فعلی و آینده آماده خواهد کرد و در حفاظت از منافع ملی حیاتی در مواجهه با یک چشم انداز سایبری پیچیده، اطمینان می دهد.
این نیرو، گامی مثبت در جهت مقابله سیستماتیک تر با تهدیدات سایبری علیه صنعت دریایی خواهد بود.