about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

جاسوس سایبری بی نام و نشان اسرائیلی از سوی رئیس جمهور رژیم صهیونیستی جایزه ویژه را دریافت خواهد کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ جاسوس سایبری اسرائیلی، که نامش سال‌ها به‌صورت مخفی باقی مانده بود، قرار است جایزه ویژه ای را از ریوون ریولین (Reuven Rivlin)، رئیس جمهور رژیم صهیونیستی دریافت کند.

به گفته وب‌سایت خبری «N12» اسرائیل، این جاسوس که با نام «A» شناخته می‌شود، متفکر زمینه جاسوسی سایبری و چهره‌ای بی‌نظیر در سازمان جاسوسی اسرائیل، موساد، است. این جاسوس 40 ساله، چند فرزند دارد و فعالیت در یک حرفه پرسود در صنعت های‌تک، برای سرویس اطلاعاتی را انتخاب کرده است.

یک منبع آشنا با این جاسوس اسرائیلی به N12 گفت که A نابغه‌ای است که شهرت زیادی دارد و در جامعه اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل به عنوان پدیده‌ای در حوزه سایبر شناخته شده است؛ بخش مهم کار جامعه اطلاعاتی اسرائیل، شخصاً به دلیل استعداد خاص او ایجاد شده است.

این منبع آگاه افزود که A نسل‌های آموزش دیده از عواملی در حوزه جاسوسی و امنیت سایبری در اختیار دارد. در اعلامیه اعطای جوایز یک عمر دستاورد آمده است که این جایزه به خاطر تلاش این جاسوس سایبری در سال‌های متمادی برای امنیت ملی اسرائیل و ارائه بسیاری راه‌حل‌های فناوری، ضمن نمایش استعدادهای غیرمعمول، خلاقانه و جسورانه است.

این جایزه در ماه سپتامبر امسال به‌وسیله ریولین در مراسم اهدای جایزه دفاع اسرائیل اهدا خواهد شد و از افرادی که به توانمندی دفاعی اسرائیل خدمت کرده‌اند، تقدیر می‌شود.

بِنی گانتز (Benny Gantz)، وزیر دفاع اسرائیل پیشتر دریافت کنندگان جوایز را معرفی و اعلام کرد :

«من به سرمایه انسانی، که در تأسیسات دفاعی، سازمان‌های امنیتی و صنایع دفاعی داریم، افتخار می‌کنم؛ و این امر ثابت می‌کند که هیچ محدودیتی در جنگ برای برقراری امنیت اسرائیل وجود ندارد و نخواهد داشت. به دلیل فعالیت مخفیانه این افراد، من به خصوص مفتخرم که به نمایندگی از همه شهروندان اسرائیلی برای تلاش‌ها، سرمایه‌گذاری‌ها و کارشان و سهم آنها در مقاومت جامعه اسرائیل، آنها را به رسمیت بشناسم.»

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.