about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

دولت انگلیس در نظر دارد استفاده از شبکه‌های اجتماعی را برای افراد زیر 16 سال محدود کند. پلتفرم‌های متخلف، جریمه می‌شوند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ به نقل از گاردین، ریشی سوناک نخست‌وزیر انگلیس در نظر دارد دسترسی نوجوانان زیر 16 سال به رسانه های اجتماعی را محدود کند.

دولت این کشور با وجود اجرای قانون ایمنی آنلاین در حال بررسی اقدامات بیشتری است که پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی را ملزم ‌کند تا از کودکان در برابر محتوای مضر محافظت کنند. آنها در غیر اینصورت تا 10 درصد از درآمد خود جریمه شوند.

بیبان کیدرون یک فعال امنیت آنلاین کودکان، گفت: «اکثریت قریب به اتفاق رسانه‌های اجتماعی به گونه‌ای طراحی شده‌اند که اعتیادآورهستند و سبک زندگی غیرواقعی را به نمایش می‌گذارد.»

معاون سخنگوی رسمی نخست وزیر انگلیس در مورد این پیشنهادات خاص اظهار نظری نکرد اما به خبرنگاران گفت: ما به طور گسترده به موضوع ایمن نگه داشتن کودکان در فضای آنلاین توجه می کنیم.

از زمانی که متا تصمیم گرفت پیام های رمزگذاری شده را معرفی کند، آژانس ملی جرم و جنایت انگلیس به والدین در مورد خطرات استفاده از فیسبوک هشدار داده است. این حرکت به این معنی است که متا دیگر آنچه را که کاربرانش با یکدیگر به اشتراک می گذارند، نمی بیند.

بریتانیا در اکتبر سال جاری (مهر و آبان) قانونی را با مضمون ایمنی آنلاین، برای وادار کردن شرکت‌های بزرگ فناوری به رعایت مواردی که روی سلامت روان افراد به‌خصوص کودکان تأثیر می‌گذارند، وضع کرد.

منبع:

تازه ترین ها
اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.

تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.