about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

پس از سلطه‌‌ی انویدیا بر بازار کارت‌های گرافیک، حالا نوبت شکستن چنگال آهنین اینتل بر بازار پردازنده‌های مرکزی است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل ازرویترز، شرکت انویدیا، سازنده‌ی شناخته‌‌شده‌ کارت گرافیک، چند وقتی است که در خفا روی طراحی پردازنده مخصوص خود بر مبنای معماری Arm وقت‌گذرانی می‌کند. در تلاش برای پایان دادن سلطه‌ی اینتل بر بازار کامپیوتر‌های شخصی، تراشه‌های جدید تیم سبز به‌طور کامل با ویندوز سازگاری خواهند داشت.

از بخت بد تیمِ آبی، علاوه بر انویدیا، شرکت AMD نیز قصد دارد تا سال ۲۰۲۵ به فهرست سازنده‌های تراشه‌های مبتنی بر Arm بپیوندد. زمزمه‌‌ی چنین حرکت‌های جاه‌طلبانه‌ برای به‌ کارگیری کارایی بهینه‌ی این معماری، از زمانی آغاز شد که اپل شروع به استفاده از تراشه‌های سفارشی مبتنی‌بر Arm در کامپیوتر‌های مک کرد.

کنار گذاشتن سی پی یو اینتل ضمن افزایش چشمگیر کارایی مک‌ بوک، به بهبود‌های قابل توجه در زمینه‌ی عمر باتری لپ‌ تاپ مذکور منجر شد. در پی موفقیت ساکنان کوپرتینو، مایکروسافت نیز درصدد عملی کردن این اهداف برای کامپیوتر‌های ویندوزی است.

سال ۲۰۱۶ مایکروسافت با هدف توسعه‌ی اکوسیستم کامپیوتر‌های ویندوزیِ مبتنی بر پردازنده‌ی Arm، همکاری‌ اش را با کوالکام، سازنده‌ی تراشه‌های گوشی آغاز کرد. قرارداد اختصاصی این دو شرکت در سال ۲۰۲۴ به پایان می‌رسد و ردموندی‌ها مشتاقند که علاوه بر کوالکام، AMD و انویدیا را نیز در تیم ضد اینتل خود داشته باشند.

یکی از چالش‌های بزرگ مهاجرت ویندوز به معماری Arm، سازگاری نرم‌افزارها است؛ کدی که برای معماری x86 نوشته شده، به‌طور خودکار روی تراشه‌های مبتنی بر ARM اجرا نخواهد شد. معماری x86 علاوه بر اینتل، در سی پی یو AMD نیز استفاده می‌شود.

با توجه به سرمایه‌گذاری‌های بی‌شمار در توسعه‌ی برنامه‌های x86 و اتکای بسیار زیاد ویندوز به آن‌ها، هرگونه تغییر در این وضعیت اگر غیرممکن نباشد، بسیار هزینه‌بر و چالش برانگیز خواهد بود.

به علاوه، در راستای تمرکز اخیر مایکروسافت بر هوش مصنوعی با معرفی قابلیت‌هایی چون کوپایلت برای ویندوز، این شرکت از امثال انویدیا و کوالکام خواسته است تا با افزودن منابع پردازشی لازم روی تراشه‌های ساخت خود، پیاده‌سازی چنین ویژگی‌هایی را ساده‌تر کنند.

در نهایت، با اینکه موفقیت نهایی نقشه‌ی مایکروسافت و شرکت‌های همراه صد‌در‌صدی نیست؛ اما بازیگران سنگین وزن این عرصه، هیچ زمانی بهتر از الان را برای آغاز حمله به فرمانروایی اینتل نمی‌دانند.

منبع:

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.