about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

پلیس اسپانیا، ایتالیا، یوروپل و یوروجاست طی عملیاتی شبکه جرم سایبری مرتبط با سازمان مافیا را تحت کنترل درآوردند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ پلیس ملی ایتالیا، پلیس ملی اسپانیا، یرورپل و یوروجاست شبکه ای بزرگ از مجرمین سایبری مرتبط با مافیا ایتالیا را از بین بردند.

طبق گفته یوروپل، این گروه جرایم سایبری سابقه کلاهبرداری آنلاین، پول شویی، قاچاق دارو و سرقت اموال را در کارنامه دارد. 

این مظنونین، صدها قربانی را از طریق حملات فیشینگ و دیگر کلاهبرداری های آنلاین مانند جا به جایی سیم کارت و به خطر انداختن ایمیل های تجاری فریب می دادند. 

مامورین پلیس تواستند 106 دستگیری را در اسپانیا و ایتالیا به ثبت برسانند و ضمن تفتیش 16 خانه، 118 حساب بانکی کنترل شونده توسط مجرمین سایبری را مسدود کنند. 

تعداد زیادی کارت بانکی و دستگاه الکترونیکی نیز ضبط شدند. 

گفتنی است شبکه کاری این مجرمین سایبری به صورت هرمی بود و حوزه های وسیعی از جرایم را پوشش می داد. طبق گزارشات، اکثر اعضای این هرم با سازمان مافیا در ارتباط بودند. 

قربانیان این گروه که عمدتا شهروندان ایتالیایی بودند، مبالغ هنگفتی را به حساب های بانکی کنترل شونده توسط مجرمین ارسال می کردند. 

کارگروه مشترک مقابله با جرایم سایبری یوروپل این عملیات را پشتیبانی کرد. 

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.