about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

انهدام گروه جرائم سایبری InfinityBlack

پلیس اتحادیه اروپا به فعالیت گروه جرائم سایبری «InfinityBlack» پایان داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ پلیس اتحادیه اروپا با همکاری سازمان‌های انتظامی لهستان و سوئیس توانست به فعالیت گروه هکری اینفینیتی بلک (InfinityBlack) پس از بازداشت 5 عضو آن در لهستان خاتمه دهد. 

پلیس ملی لهستان (Policja) تجهیزات الکترونیک هکرها، هاردهای اکسترنال و کیف پول‌های سخت‌افزاری ارز دیجیتال به مبلغ 100 هزار یورو را کشف و ضبط کرد.

در بخشی از این عملیات سازمان‌های انتظامی موردحمایت یوروپل و سازمان همکاری قضایی اتحادیه اروپا (Eurojust) توانستند دو بستر آنلاینی را که اقدام به انتشار پایگاه داده‌هایی مشتمل بر 170 میلیون اعتبارنامه مسروقه کرده بودند را متوقف سازند. 

طبق گزارش نشریه بلیپینگ کامپیوتر، اعضای این گروه گردانندگان فروشگاهی به همان نام اینفینیتی بلک بوده و در آن اقدام به فروش میلیون‌ها اعتبارنامه مسروقه، ساخت و توزیع بدافزارها و ابزارهای هک و کلاه‌برداری می‌کرده‌اند. 

این گروه متشکل از سه بخش سازنده ابزارهای سنجش اعتبار داده‌ها، بخش تست صحت اعتبارنامه‌ها و بخش فروش بوده است. 

بزرگ‌ترین منبع درآمد اعضای اینفینیتی بلک اعتبارنامه‌ها بوده و با سرقت و فروش آن‌ها به گروه‌های هکری پول کسب می‌کرده‌اند. این گروه برخی مواقع درازای اعتبارنامه‌ها، به‌جای ارز تجهیزات الکترونیک از گروه‌های هکری دریافت می‌کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
مرز
1405/05/31 - 07:46- امنیت سیستم عامل

مرز باریک میان جاسوسی و باج‌افزار بانکی در اندروید

محققان امنیتی معتقدند که بدافزار جدید اندروید مرز بین تروجان بانکی و جاسوس‌افزار را محو می‌کند.

حمله
1405/05/31 - 07:29- جرم سایبری

حمله سایبری به بزرگ‌ترین مرکز بهداشت کودکان کانادا

بیمارستان کودکان بیمار کانادا دوباره مورد حمله مجرمان سایبری قرار گرفت و اطلاعات کارمندان به سرقت رفت.

تأیید
1405/05/31 - 07:22- جنگ سایبری

تأیید حمله سایبری اوکراین علیه شرکت روسی Microolap

شرکت نظارت بر شبکه روسی میکرواُلَپ، حمله سایبری هکرهای طرفدار اوکراین علیه برخی سیستم‌هایش را تأیید کرد.