about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اندروید ۱۴ احتمالا ویژگی جدیدی را در خود خواهد داشت که پیش از این به صورت محدود شده در اختیار کاربران قرار می‌گرفت.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ اندروید حدود ده سال‌ پیش از والپیپرهای لایو رونمایی کرده و از آن پشتیبانی می‌کند؛ اما در این حالت برای صفحه قفل و صفحه اصلی باید یک والپیپر مشترک را قرار می‌دادید. ظاهرا در اندروید ۱۴ این وضعیت تغییر خواهد کرد و می‌توانید برای هر صفحه‌تان یک والپیپر لایو مجزا قرار بدهید.

ما در سورس کدهایی که از اندروید 13 نسخه QPR2 به دستمان رسیده متوجه شدیم که برخی کدها دچار تغییراتی شده‌اند. این کدها در ارتباط با تعیین والپیپر بوده و یکی از آن‌ها، متد جدیدی را برای انتخاب والپیپر در سیستم عامل معرفی می‌کند. این متد که setWallpaperComponentWithFlags نام گرفته از طریق اپلیکیشن‌های دیوایس مانند قسمت انتخاب لایو والپیپر قابل دسترس بوده و می‌توان آن را برای صفحه اصلی، صفحه قفل یا هر دوی آن‌ها تعیین کرد.

تغییر دیگری که در کدها وجود دارد مربوط به متد جدید isLockscreenLiveWallpaperEnabled() بوده و به قسمت مدیریت والپیپر اجازه می‌دهد تا وضعیت والپیپر لایو را بررسی کند. این متد در اندروید 13 کار نمی‌کند و تنها در  Android 14، آن هم در صورتی که از لایو والپیپر به جای عکس ثابت استفاده شود کارایی خواهد داشت.

اندروید 14

ویژگی لایو والپیپر هنوز حتی برای پیش‌نمایش اندروید 14 برای توسعه‌دهندگان نیز در دسترس قرار نگرفته است. برنامه انتخاب لایو والپیپر اندروید بایستی آپدیت شود تا بتواند از API جدید برای والپیپر زنده صفحه قفل پشتیبانی کند. هنگامی که این پشتیبانی انجام شود، لاک اسکرین می‌تواند لایو والپیپرها را با بکارگیری APIهای استاندارد نمایش بدهد.

این قابلیت جدید به زودی برای تبلت‌های پیکسل و نمایشگرهای Nest منتشر خواهد شد. کاربران زیادی خواستار تعبیه چنین ویژگی‌ای در گوشی‌هایشان بوده‌اند و گوگل با وجود کار روی ویژگی‌های اختصاصی گوشی‌ها و تبلت‌هایش، این ویژگی را محدود به محصولات خود نخواهد کرد و آن را روی نسخه پایه سیستم عامل اندروید در دسترس همگان قرار خواهد داد.

هنوز معلوم نیست که آیا اندروید ۱۴ به طور قطعی این ویژگی را با خود به همراه خواهد داشت یا خیر. برخی ویژگی‌ها و تغییرات جدید هیچ‌گاه راه به نسخه اصلی سیستم عامل باز نمی‌کنند و در حد یک ایده باقی می‌مانند. ما امیدواریم در آینده‌ای نه چندان دور امکان قرار دادن دو والپیپر لایو متفاوت برای صفحه اصلی و صفحه قفل فراهم شود.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1405/05/30 - 14:59- آسیا

همکاری پاکستان و ازبکستان در امور بلاک‌چین، ارزهای دیجیتال و هوش مصنوعی

پاکستان و ازبکستان در حال گسترش همکاری در امور بلاک‌چین، ارزهای دیجیتال و هوش مصنوعی هستند.

سرمایه‌گذاری
1405/05/30 - 14:41- آمریکا

سرمایه‌گذاری در بخش مدیریت آب توسط گوگل

گوگل با گسترش مراکز داده، سرمایه‌گذاری در بخش آب را افزایش می‌دهد.

قزاقستان مسدودکردن حساب‌های کاربری روزنامه‌نگاران را تکذیب کرد

قزاقستان مسدودکردن گسترده حساب‌های کاربری روزنامه‌نگاران در شبکه‌های اجتماعی را تکذیب کرد.