انجام رزمایش دفاع سایبری ملی در هندوستان
به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، با تشدید تهدید حملات سایبری از سوی چین و سایر دشمنان به صورت روزانه، هدف از این تمرین آزمایش انعطاف پذیری زیرساخت های حیاتی هند است.
به رهبری آژانس سایبری دفاعی (DCyA)، مانورهای امنیت سایبری شامل مشارکت شاخههای مختلف امنیت ملی است که همگی بر ارزیابی اثربخشی فایروالهای حفاظتی که از زیرساختهای حیاتی هند محافظت میکنند، متمرکز هستند.
در حالی که دولت موضع محتاطانه ای در این مورد دارد، این اقدامات بر اهمیت تقویت دارایی های حیاتی هند در برابر تهدیدات سایبری بالقوه تاکید دارد.
به دنبال اقدامات مشترک امنیت سایبری در چارچوب چهارگانه (Quad)، یک تمرین دفاع سایبری اخیر در پاسخ به کشف بدافزار خواب چینی در شبکههای استرالیا و ژاپن، همانطور که توسط کارشناسان سایبری ایالات متحده فاش شد، آغاز شده است.
بدافزار شناساییشده معمولاً در شبکههای حیاتی کاشته میشود و برای مدتهای طولانی غیرفعال میماند.
همانطور که یک مقام آگاه با این موضوع توضیح داده است، فعال سازی باگ توسط چین امکان اختلال احتمالی در زیرساخت های حیاتی یا استخراج داده های محرمانه را فراهم خواهد کرد.
هکرهای مستقر در چین مسئول حمله سایبری به پنج سرور موسسه علوم پزشکی سراسری هند (AIIMS) در دهلی در 23 نوامبر 2022 بودند.
پس از مرگ سایبری بعدی نشان داد که بدافزار طراحی شده برای سرقت سوابق پزشکی در سال 2014 در سرورها کار گذاشته شده بوده است.
در جبهه نظامی، در جریان تلافی پاکستان به عملیات بندر 2019، دشمن لشکر 25 پیاده ارتش هند مستقر در پونچ را هدف قرار داد.
عملیات بندر توسط نیروی هوایی هند (IAF) در 26 فوریه 2019 برای از بین بردن اردوگاه آموزشی تروریستی جیش محمد در بالاکوت، خیبر پختونخوا آغاز شده بود.
نیروی هوایی هند این عملیات را در پاسخ به کشته شدن 40 سرباز نیروی انتظامی ذخیره مرکزی (CRPF) در پولواما در 14 فوریه 2019 توسط یک بمب گذار انتحاری جیش انجام داده است.
به عنوان بخشی از تلافی آنها، پاکستان در 27 فوریه 2019 موشک هایی را به سمت تیپ ارتش هند در پونچ پرتاب می کند.
کشورهای چهارگانه به طور فزاینده ای اهمیت همکاری در زمینه امنیت سایبری را یک اولویت می دانند، همانطور که توافق اخیر بین چهار رهبر در جریان دیدار آنها در هیروشیما نیز این موضوع را نشان می داد.
آنها متعهد شده اند که برای تقویت قابلیت های منطقه ای و انعطاف پذیری در پاسخ به حوادث و تهدیدات سایبری با یکدیگر همکاری کنند.
به عنوان بخشی از این اقدامات، چالش سایبری چهارگانه امسال با هدف افزایش آگاهی سایبری و توانمندسازی شرکت کنندگان در سراسر منطقه هند و اقیانوس آرام برای محافظت موثر از خود در قلمرو آنلاین، سازماندهی شده است.
کشورهای چهارگانه به طور مشترک اصول مشترک چهارگانه را برای نرم افزار امن و اصول مشترک چهارگانه را برای امنیت سایبری زیرساخت های حیاتی ایجاد کرده اند.
علاوه بر این، اقداماتی برای تدوین چارچوبی با هدف تضمین امنیت سایبری و انعطافپذیری زنجیرههای تامین در حال انجام است.
این اصول به طور خاص برای تقویت دفاع منطقه ای در برابر تهدیدات سایبری که زنجیره های تامین نرم افزار، اقتصاد دیجیتال، زیرساخت های حیاتی و خدمات را هدف قرار می دهند، طراحی شده اند.
اگرچه آژانسهای امنیت ملی هند و شبکه سه سرویس از طریق اقدامات فاصله هوایی و سرورهای مستقل محافظت میشوند، اما سرورهای دولتی اتحادیه که توسط مرکز ملی انفورماتیک (NIC) مدیریت میشوند نیز اغلب با حملات سایبری و مصالحه از سوی دشمنانی مواجه میشوند که به دنبال کسب اطلاعات و به خصوص اطلاعات محرمانه با استفاده از بدافزار کاشته شده هستند.
در پاسخ به چشمانداز دیجیتالی در حال گسترش اقتصاد هند، استراتژیستهای امنیتی در حال ارزیابی شبکههای ملی برای افزایش انعطافپذیری آنها با اجرای معماری فایروال قویتر هستند.