about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

انتقال متن‌های فیزیکی به رایانه با گوگل لنزا

از این پس با استفاده از گوشی هوشمند و برنامه گوگل لنز می‌توانید متن‌های فیزیکی را کپی کرده و برای ویرایش به درون رایانه خود منتقل کنید.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،  به نقل از دیجیتال ترندز، اپلیکیشن گوگل لنز از این پس مثل اسکنر جیبی شخصی عمل می‌کند و متن‌های واقعی نوشته شده بر روی کاغذ را کپی کرده و به محیط دیجیتال رایانه منتقل می‌کند.

به روزرسانی جدید گوگل لنز که در تاریخ ۷ می انجام شده، کاربران را از تایپ مجدد مطالب نوشته شده بر روی کاغذ در محیط رایانه بی نیاز می‌کند. این به روزرسانی استفاده از خدمات جستجوی گوگل بعد از انتقال متون به رایانه را هم تسهیل می‌کند و ترجمه آن‌ها را نیز با استفاده از خدمات ترجمه گوگل امکان پذیر می‌سازد.

پیش‌ازاین گوگل لنز برای کپی کردن متون فیزیکی و ذخیره‌سازی آن‌ها درگوشی هوشمند قابل‌استفاده بود. اما انتقال این متون به رایانه‌های شخصی قابلیتی جدید و بی‌سابقه است. برنامه یادشده که هم با اندروید و هم با آیفون سازگار است از طریق دوربین گوشی عمل می‌کند.

برای دسترسی به این خدمات، بعد از قرار دادن دوربین در برابر متن موردنظر باید بخشی از آن را انتخاب کنید و گزینه کپی و سپس کپی بر روی رایانه را انتخاب کنید. سپس گوشی را در برابر رایانه بگیرید و از میان‌بر صفحه‌کلید برای انتقال متون استفاده کنید.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.